AnaSayfa > Güncel > ŞENLİK OLUR DA, PİKNİK OLMAZ MI!..

ŞENLİK OLUR DA, PİKNİK OLMAZ MI!..

Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliğinin son gününde düzenlenen piknik organizasyonuna katılım yüksek oldu.

06.Ocak.2015 Salı 11:55
A A

Şenliğin 3'üncü gününde, Kestaneci Piknik Alanı'nda düzenlenen etkinliğe katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim Uysal ile birlikte piknik yapmaya gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Uysal, burada katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri şenliklerin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyleyerek, "biliyorsunuz bugün şenliklerimizin son günü. Dolu dolu bir ay geçirdik. Bizleri etkinliklerimizde yalnız bırakmadığınız için çok mutluyuz. Eğer bir eksikliğimiz olduysa önümüzdeki yıl daha güzel olacak bunun şimdiden sözünü veriyorum. Hepinizi akşam final konserlerimize bekliyoruz" dedi.
Etkinlikte sahne alan sanatçılar Erden Şenkaya ve Cafer Dinç birer konser verdi.
Piknikte ayrıca Belediye ve Kıbrıs Halk Oyunları ekiplerinin dans gösterileri ilgiyle izlendi.
Vatandaşlar belediyenin dağıttığı ikramlar ve kendi imkânlarıyla hazırladıkları yiyeceklerle doğa ile baş başa güzel bir gün geçirdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu