AnaSayfa > Güncel > ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI..

ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI..

Ereğli Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı ilk oturumunda Encümen Üyelikleri ve İhtisas Komisyonu için seçim yapıldı..

04.Ocak.2015 Pazar 14:15
A A

Ereğli Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumu AKM Nikah Salonunda yapıldı.

Gündemin il 2 sırasında bulunan maddelerden Encümen Üyelikleri ve İhtisas Komisyonu için seçim yapıldı..

AK Parti ve CHP grubu olmak üzere tam katılımın sağlandığı seçimlerde Encümen Üyeliklerine AK Parti grubundan Sabri Dinç, Halil Bozkuş ve Hasan Pınarcık, 18 oy alarak seçildiler. CHP grubunun aday gösterdiği 3 isim ise 14 oyda kaldı.

Kapalı oy şeklinde gerçekleştirilen Encümen üyelikleri seçiminin ardından İhtisas Komisyonları için açık oylama yapıldı.

İmar Komisyonuna AK Parti Grubundan Yusuf Kalay, Fevzi Ekşi ve Eyüp Karaarslan, CHP Grubundan da Kemal Özer ve Sertan Ocakcı seçildi.

Plan Bütçe Komisyonuna AK Parti Grubundan Mustafa Şentürk, İhsan Yazıcıoğlu ve Sezai Meriç ile CHP Grubundan Sibel Kırmızı ve Coşkun Öztürk seçildiler.

Hukuk İşleri Komisyonuna ise AK Parti Grubundan Salih Kumaş, Ayhan Atay ve Mehmet Erdoğan, CHP Grubundan ise Mustafa Başhan ve Osman Yavuz seçildiler.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu