AnaSayfa > Güncel > BU KEZ O HABER OLDU!..

BU KEZ O HABER OLDU!..

Ereğli'nin hızlı ve atik muhabirlerinden Sinan Kabetepe'ye araç çarptı..

01.Şubat.2015 Pazar 11:26
A A

 

Ereğli'de, otomobilin çarptığı gazeteci yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Muhammet Karaca’nın kullandığı 67 LH 954 plakalı otomobil, Uğur Mumcu Caddesi’ndeki akaryakıt istasyonuna yakıt almaya girdiği sırada, aynı yerdeki markete yaya olarak yönelen Cihan Haber Ajansı Ereğli muhabiri Sinan Kabatepe’ye çarptı.

Bu arada, istasyondan akaryakıt alan Erdemir Hastanesi’ne ait ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralanan Kabatepe’ye ilk müdahalede bulunmanın ardından Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’ne kaldırdı.

Hastanede rontgeni çekilen Kabatepe’nin dizlerinde ezikler oluştuğu belirlenirken, hayati tehlikesinin ise olmadığı öğrenildi.

Kabatepe’nin eşi Rukiye Kabatepe, Sinan Kabatepe ile bölgedeki alış veriş merkezinden çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Akaryakıt almak için girdiğimiz istasyonda eşim işlemlerini yaptırmak üzere istasyonun marketine doğru yöneldi. Bu sırada bir ses duydum, o yöne baktığımda Sinan yerden kalkıyordu. Kaza yerinde tesadüfen araçlarına akaryakıt alan Erdemir’e ait sağlık ekipleri Sinan’ı görünce yardıma geldiler ve hastaneye kaldırdılar. Eşime bir şey oldu diye çok korktum.”

Kabatepe de, aldığı akaryakıtın ödemesini yapmak üzere markete yönlendiği sırada aracı fark ettiğini, hafif zıpladığında ise aracın dizlerine çarptığını söyledi.

Sürücü Karaca ise çalıştığı alış veriş merkezinde mesaisi bitmesi nedeniyle ayrıldıktan sonra akaryakıt almak üzere istasyona girdiği sırada kazanın meydana geldiğini anlatarak, “camlar soğuk nedeniyle buğuluydu, bir anda ne olduğunu göremedim” diye konuştu.

Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Kabatepe, ifade vermek üzere Bağlık Polis Merkezi’ne gitti.

Sürücü Karaca da aracı ile birlikte ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Merkezi’ne götürüldü.

Haberci Ailesi olarak meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu