AnaSayfa > Güncel > MHP ADAY ADAYI, "ELİ CEBİNDE" MİLLETTEN OY İSTİYOR!

MHP ADAY ADAYI, "ELİ CEBİNDE" MİLLETTEN OY İSTİYOR!

MHP"den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ercan Yalçın, köylerde 'eli cebinde' milletten oy istiyor..

04.Nisan.2015 Cumartesi 20:15
A A

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi Ereğli ve Alaplı bölgesinden aday adayı olan Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ercan Yalçın ile birlikte köy ve beldelere giderek halktan destek istiyor. MHP"nin erken başlayan seçim turlarında en dikkat çeken detay ise, Milletvekili Aday Adayı Ercan Yalçın'ın 'seçmene saygısızlık' edercesine eli cebinde milletten oy istemesi.

MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, 30 Martta MHP'nin Ereğli Belediye Başkan adayı olan İşadamı Mevlüt Özdemir, Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz ve parti yöneticileri, beraberlerinde Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Ercan Yalçın’la birlikte Osmanlar Köyü’nde halka hitap ettiler.

Konuşmalar sırasında en çok dikkati Milletvekili Aday Adayı olan Ercan Yalçın'ın tavırları çekti. Eli cebinde halka hitap eden ve MHP"ye destek isteyen Milletvekili Aday Adayının bu tavrına seçmenler, "Adamın bir kere bize saygısı yok. Sanki hastane çalışanlarına emir verirmiş gibi eli cebinde millete konuşuyor' diyerek eleştiride bulundular.

MHP YÖNETİCİLERİ ÖNLERİNİ İLİKLERKEN, O ELİ CEBİNDE!

Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, 30 Martta MHP'nin Ereğli Belediye Başkan adayı olan İşadamı Mevlüt Özdemir, Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz ve parti yöneticilerinin konuşmaları süresince halkın karşısında önlerini ilikleyip millete saygı gösterirlerken, Milletvekili Aday Adayı olan Ercan Yalçın, hem kendi konuşması hem de diğer yöneticilerin konuşması sırasında 'eli cebinde' duruyor.

MHP Aday adayının bu tavrı, seçim döneminde Ereğli-Alaplı bölgesinde MHP'nin başına iş açacağa benziyor..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu