AnaSayfa > Güncel > TEKİN, MECLİSTE 'PROJELERİYLE' KONUŞTU..

TEKİN, MECLİSTE 'PROJELERİYLE' KONUŞTU..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri, Belediye Meclis toplantısında görselleriyle açıkladı..

02.Nisan.2015 Perşembe 12:54
A A

Alaplı Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısının yapılan ilk oturumunda,3 madde oybirliğiyle kabul edilirken, biri önerge ile Meclis gündemine alınan olmak üzere, iki madde İmar Komisyonu’na havale edildi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında yapılan ve saat:14.00’de açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, Alaplı Belediyesi’nin İzmir Narlıdere Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olması oybirliğiyle kabul edildi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye olunması yine oybirliğiyle kabul edilirken, Birlik asil üyeliğine Yaşar Çevik, yedek üyeliğine de Ramazan Akdeniz seçildi. Zabıta ve İtfaiye hizmetlerinde çalışan personelin aylık fazla çalışma ücretlerinin belirlenerek oybirliğiyle kabul edildiği Meclis toplantısında, gündem maddelerinin sonunda yer alan imar tadilatı ise üzerinde daha detaylı çalışma yapılmak üzere oybirliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Önerge ile gündeme alınan, Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanı üzerine yapılan caddeye, “Dr. Ahmet Acar Caddesi” isminin verilmesi ise yine oybirliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

TEKİN, PROJELERİYLE KONUŞTU..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yapılan Şubat ayı olağan Meclis toplantısı birinci oturumunun ardından Belediye Meclisi üyelerine, sinevizyon gösterimi eşliğinde, bu yıl içinde inşaatına başlanması planlanan kapalı pazaryeri, otopark ve kültür merkezi projesini tanıttı.

Alaplı’nın uzun yıllarına hitap edecek bir proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, proje inşaatına bu yılın ortalarına doğru başlamayı hedeflediklerini bildirdi. Sinevizyon gösterimi eşliğinde; Belediye Meclisi üyelerine, toplantıyı izleyen basın mensupları ve vatandaşlara tanıttığı projenin, Alaplı’nın kapalı pazaryeri, otopark ve sosyal tesisleşme ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirten Başkan Nuri Tekin, “Henüz taslak aşamasında olan, ilçemizin uzun yıllarına hizmet edecek şekilde bir proje hazırladık. Bu projeyle; hem kapalı pazaryeri ihtiyacımızı, hem sinema, konferans, tiyatro gibi etkinlikler için kültün salonu ihtiyacımızı, hem geniş çaplı sosyal tesis ve sosyal alan ihtiyaçlarımızı, hem de ilçemizin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılamış olacağız. Alaplı Çayı güzergahı boyunca uzanan, inşaatını aşama aşama yapmayı planladığımız çok geniş kapsamlı bir proje hazırladık. Bu proje bittiğinde, ilçemizin çehresi değişecek ve modern bir kente dönüşecek. “ dedi.

Projenin taslak aşamasında olduğunu, değişiklikler de yapılabileceğini belirten Başkan Nuri Tekin, “Hazırladığımız bu projeyi, genel kapsamıyla birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. İlçemizin, böyle bir yapılanmaya ihtiyacı var“ dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu