AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ HEYETİNDEN, YENİ KAYMAKAMA 'HOŞGELDİN' ZİYARETİ..

AK PARTİ HEYETİNDEN, YENİ KAYMAKAMA 'HOŞGELDİN' ZİYARETİ..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve diğer AK Parti heyeti, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı görevine atanan Nazım Madenoğlu'nu ziyaret etti..

04.Ağustos.2015 Salı 19:43
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Hükümet Konağına gelen Çaturoğlu’nu Kaymakamlık makamı girişinde Kdz. Ereğli Kaymakamı Madenoğlu karşıladı ve makamında ağırladı.

KAVGALI EVE KIZ VERİLMEZ..

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Kavgalı eve kız verilmeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kaymakamımız çalıştığı yerlerde iyi intiba bırakmış bir idareci. Biz Ereğlimizin hak ettiği noktaya gelebilmesi açısından Kaymakamımızla el ele vererek bütün sivil toplum kuruluşlarımızın da destekleriyle olağan üstü bir çaba sarf edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Ben her zaman ifade ediyorum; kavgayı gürültüyü bir kenara bırakır bölgemizin kalkınması noktasında enerjimizi sarf edersek bundan daha çok iyi netice alırız diye düşünüyoruz. Bizde bir söz var; ‘kavgalı eve kız verilmez’ diye yani bir yerde siyasiler, bürokratlar, idareciler birbiriyle kavga halindeyse oraya inanın Ankara da bir şey vermek istemez. O noktada biz birlik beraberliği sağlayabileceğimize eminiz. Bunu sağlamaya çalışıyoruz ve epey de bir netice aldık. Birliğin beraberliğin üstesinden gelemeyecek hiçbir şey yok. Ereğlimizin sorunları belli, Zonguldak’ın sorunları belli. Bu sorunların çözümü ile alakalı en iyi şekilde altını doldurarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah birlikte hayırlı çalışmalara imza atarız.” Dedi.

VARLIK NEDENİMİZ BU..

Kaymakam Madenoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bütün siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, bürokratlarımız, kısaca toplumu oluşturan bütün kesimlerimizle beraber vilayetimizin desteğini de yanımıza alarak ilçemize ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması konusunda gayret göstereceğiz. Zaten görevimiz bu, varlık nedenimiz bu.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler