AnaSayfa > Siyaset > ÇELİK'TEN, HÜSEYİN UYSAL'A; 'EN AZ..'

ÇELİK'TEN, HÜSEYİN UYSAL'A; 'EN AZ..'

AK Parti'nin önemli isimlerinden Hüseyin Çelik, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a bakın ne dedi..

05.Haziran.2015 Cuma 20:26
A A

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı olan eski Bakanlardan ve AK Parti'nin önemli isimlerinden Hüseyin Çelik, Ereğli İlçe Teşkilatının Büyük Anadolu Otelde düzenleyeceği etkinliğe katılmak için Ereğli'ye geldi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Hüseyin Çelik, beraberinde AK Parti Milletvkili adaylarıyla birlikte, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediyşe Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililerle bir süre sohbet etti.

Çelik, daha sonra AK Parti'li Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret etti. Uysal ve Belediye yöneticileri tarafından Belediye girişinde karşılanan Çelik'e, Belediye Özel Kalem Müdürü Esra Aydın çiçek takdim etti.

'EN AZ..'

Çelik, 30 Mart seçimlerinde AK Parti çatısı altında seçimleri kazanan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a, başkanlık makamında değerlendirmelerde bulunurken, "1 oönem yetmez, birinci dönemde işleri anca yerine oturtursun. En az 3 dönem durmak yok yola devam. Ereğli'nin ağırlığına yakışır hizmetler yapmak lazım. Türkiye'nin en güzel ilçelerinden birisi olması lazım burasının. Özellikle yapılaşmaya dikkat edin" dedi.

Uysal, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik'in bu sözlerine, "Halkımızın, Milletvekillirimizin ve sizinde desteğiyle inşallah' yanıtını verdi.

Başkan Uysal, Kent Meydanı projesiyle ilgili Çelik'e bir de ayrıntılı dosya vererek destek istedi. Ziyaretin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilde.

Çelik ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen etkinliğine geçti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu