AnaSayfa > Siyaset > UYSAL; "İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN AK PARTİ.."

UYSAL; "İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN AK PARTİ.."

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti'nin köylerde sürdürdüğü seçim çalışmalarına katıldı. İstikrarın devam etmesi için AK Parti"ye destek isteyen Uysal, Ereğli"yi güzel günlerin beklediğini söyledi..

06.Mayıs.2015 Çarşamba 18:32
A A

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçim öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı ve Ayhan Taşdelen, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticilerinden oluşan AK Parti heyeti; dün akşam Soğanlıyörük ve Aydınlar köylerini ziyaret etti. AK Parti heyeti, köylerde oldukça kalabalık vatandaş topluluğu tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

ÇAKIR: “SORUN VARSA, ÇÖZÜMÜ AK PARTİ’DİR”

Köy programlarında konuşan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, “Millete hizmetkâr olmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Çakır, şunları söyledi:

“AK Parti iktidarı öncesini ve sonrasını iyi analiz etmek lazım. Ereğli’de sağlık sorunları vardı, hamdolsun AK Parti iktidarında çözüldü. En kaliteli sağlık hizmetini almak saygıdeğer Ereğli halkının hakkıdır dedik ve 450 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı otel konforunda bir hastaneyi İlçemize kazandırdık. Okul ve derslik açıklarımızı tamamladık. Sadece 2 yılda İlçemize 14 tane okul kazandırdık, bunlardan bir tanesi de sadece 2 İlçede bulunan Fen Lisesi’dir. Yol sorunlarımız vardı. Düzce ile Gülüç arasını tamamlamıştık, Gülüç ile Kepez arasını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Adliye binası Karadeniz Ereğli’ye yakışmıyordu, yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olan yeni Adliye Sarayı’nı hizmete açtık, karşısına da Vergi Dairesi’ni yapıyoruz. İşsizlikle ilgili sorunlarımız var. Sorun varsa, çözümü AK Parti’dir. Enflasyonu çözen, IMF’ye olan borcumuzu kapatan AK Parti; işsizlik sorununu da çözecektir. Biz, millet için dertleniyoruz. Millete tepeden bakmaya değil, hakikaten hizmetkâr olmaya geliyoruz. 13 yıldır da bu böyle oldu. Her sene en az 500 kişilik istihdam oluşturmak zorundayız. Bunu da güçlü hükümetimizle, belediyemizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapacağız. Ereğli’deki üniversite öğrencisi sayımızı 10 bine çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Eski Devlet Hastanesi’nin üniversiteye devredilmesi için gayret gösteriyoruz. Bu konuyla ilgili, Milletvekili Adayımız Sayın Faruk Çaturoğlu, Sayın Başbakanımıza Bartın mitinginde bir dosya sundu. Sayın Başbakanımız, 19 Mayıs’ta Zonguldak’ta olacak.

İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANIN

Birileri gelecekler, kaynak göstermeden boş vaatlerde bulunacaklar. Koalisyon dönemlerini bir düşünün. Devlet bankalarının hepsi görev zararı gösteriyordu, hepsi sübvanse ediliyordu. Ama şimdi öyle değil, devlet bankalarımız en yüksek kârı açıklıyor. Türk Hava Yolları zarar ediyordu, şimdi dünyada ilk 5’in içerisinde yer alıyor. Açıkça şunu söyleyelim; iş bilenin, kılıç kuşananın. Sizlerden talebimiz, işi ehline tekrar vermenizdir.”

UYSAL: “İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN DESTEK İSTİYORUM”

Çakır’ın ardından konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da imkânlar ölçüsünde köylere de hizmet götürmeye çalışacağını söyledi.

Uysal, şunları kaydetti:

“Belediye Başkanı olarak, köylerimizi mahallelerimizden ayrı görmüyorum. Köylerimize de belirli bir program dahilinde sık sık gitmeyi düşünüyorum. Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak, her zaman köylerimizin yanında olacağız. Zaten vidanjör, itfaiye gibi hizmetlerimizi her zaman veriyoruz. Ben sizlerden sadece AK Parti’ye destek istiyorum. İstikrarın devam etmesi lazım, istikrar bozulursa önünü alamayız. Ben sizlerden AK Parti ve 5 Milletvekili Adayımız adına destek istiyorum. İnşallah Adaylarımızı güçlü bir şekilde Ankara’ya göndeririz, bizler de sizlerin taleplerini onlara iletiriz. Bu güne kadar verdiğiniz destekler dolayı teşekkür ediyorum, desteklerinizin artarak devam etmesini istiyorum.”

Konuşmaların ardından, vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ile birebir görüşme imkânı da buldular. Soğanlıyörük köyünden gelen çocuk parkı talebi karşısında Başkan Uysal, “Söz veriyorum, seçimden önce göndereceğim” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler