AnaSayfa > Siyaset > ÇATUROĞLU'NA MECLİSTE ZİYARETÇİ AKINI..

ÇATUROĞLU'NA MECLİSTE ZİYARETÇİ AKINI..

TBMM’si başkanlık seçimleri için Ankara’da bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na mecliste bulunan makam odasında adeta ziyaretçi akını yaşanıyor.

07.Ocak.2015 Çarşamba 17:22
A A

Zonguldak Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve Yönetim Kurulu ile 22. VE 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Başbakanlık’ta görev yapan Zonguldaklı Ahmet Öztürk, Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından İsmet Alpsoylu, Çaturoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İLK GRUP TOPLANTISINA KATILDI

TBMM’sinde ki çalışmalarına bugün AK Parti’nin 25. Dönem İlk Grup toplantısına katılarak başlayan Çaturoğlu, burada Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinledi.

ZİYARETÇİLERİNİ AYRI AYRI KABUL ETTİ.

Toplantının ardından TBMM’si Meclis Başkanlık seçimini beklemek için makamına geçen Çaturoğlu’na burada Zonguldaklı hemşerileri yalnız bırakmadı.

Ziyaretçilerini ayrı ayrı makamında kabul eden Çaturoğlu’na Memur-Sen yöneticileri makamına asmaları için tablo hediye ederken, Çaturoğlu ’da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eti.

ÇATUROĞLU, “KORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ”

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Çaturoğlu, “Meclis’in 3. katında bulunan 74 numaralı odasında gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’a en iyi hizmeti verebilmek için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

Çaturoğlu “Zonguldak’ı ortak akıl ile yöneteceğiz. Valiliğimiz, meclis üyelerimiz, meslek odalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle koordineli çalışarak hizmet üreteceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Zonguldak’a büyük yatırımlar yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çaturoğlu ziyaretlerin ardından Meclis Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için genel kurul salonuna geçti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu