AnaSayfa > Siyaset > CÖBEK, BELEDİYEDE ARTIK TEK YETKİLİ.. İŞTE SEBEBİ!

CÖBEK, BELEDİYEDE ARTIK TEK YETKİLİ.. İŞTE SEBEBİ!

Belediye Başkanı Uysal, 12 daire müdürünü ve imza yetkisini Ak Parti Genel Merkezinin görevden alınmasını istediği Cöbek'e verdi.. Bilgin Avcı, bu gelişmenin perde arkasını yazdı.. Bakın Sebebi ne!

03.Nisan.2015 Cuma 14:53
A A

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Ak Parti Genel Merkezi'nin İbrahim Cöbek'in görevinden alınmasını istemesinden sonra tüm yetkilerini almış ve sadece Yazı İşleri Müdürlüğü'nü kendisine bağlamıştı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankette, Belediyeden memnuniyetsizlik oranının yüzde 80.3 çıkması üzerine Uysal Ankara'ya çağrılarak uyarılmış ve dönüşünde de tüm daire müdürlerini direkt olarak kendisine bağlamıştı.
Uysal şimdi ise Ak Parti Genel Merkezi'nin görevden alınmasını istediği İbrahim Cöbek'i tam yetkili kıldı.
Cöbek'e imza yetkisini de veren Uysal, kendisine bağladığı 12 daire müdürünü de Cöbek'e bağladı.

Bilgin Avcı'nın kaleminden

HABERİN İÇİNDEN..

SEBEBİ HAZİRANDAKİ GENEL SEÇİMLER..

Ereğli Belediyesinde AK Partili bir belediye olarak işler iyi gitmiyor. 1 senede ortaya konulan (konulamayan) icraatlar, duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı mumla aratır konuma geldi. Tüm bu süreçte ülke Genel seçime gidiyor.

AK Parti Genel Merkez'i Ereğli'de bir anket yaptırdı ve memnuniyetsizlik yüzde 80.3

Başkan Uysal, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından ikaz edildi. Ve Ereğli'ye dönüşte bir çok Başkan Yardımcısının elinden Müdürlükleri alarak kendisine bağladı.

Belediyede İbrahim Cöbek ismi ve Başkan Uysal'ın ona yaklaşımı biliniyor. Bir çok Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti'nin bakış açısı da belli.

Başkan Uysal, elindeki bu müdürlüklerin tümünü, AK Parti Genel Merkezinin uyarısı üzerine kağıt üzerinde pasifize edilen ve sadece Yazıİşleri Müdğrlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Milletvekili Ercan Candan'ın eski Danışmanı İbrahim Cöbek'e devretti.

Hatta imza yetkisi de vererek.

Sebebi şu;

Başkan Uysal ve Milletvekili Ercan Candan, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin Ereğli adayı olarak 'Ercan Candan' ismini kesin görüyorlar.

Bu hazırlıkta onun için.

Ercan Candan'ın şuanda danışmanı istifa etmiş durumda.

Seçimlerden önce bir çok köye beton, parke, yol vb. sözler verilmiş durumda.

Bu yardımların ve verilen sözlerin yerine getirilebilmesi için Belediye de 'Ercan Candan'ın çevresini ve verdiği sözleri takip edebilecek' birisine ihtiyaç var.

Oda eski Danışmanı İbrahim Cöbek. Seçim dönemi için yapılan bu hazırlık tamamen Ercan Candan'ın isminin Genel Merkezden geleceği üzerine yapılmış.

Genel Merkez Milletvekili Adayı olarak başka bir isim gösterirse, o zaman işler yine değişir.. Bakalım, hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu