AnaSayfa > Siyaset > FLAŞ..FLAŞ.. ERCAN CANDAN, ERDOĞAN’IN VİZYON BELGESİNİ AÇIKLADIĞI TÖRENE ÇAĞRILMADI..

FLAŞ..FLAŞ.. ERCAN CANDAN, ERDOĞAN’IN VİZYON BELGESİNİ AÇIKLADIĞI TÖRENE ÇAĞRILMADI..

Ak Davanın Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesini açıkladığı törene 4 bin 500 kişi davet edildi. AK Parti’nin kurucuları, Milletvekilleri ve Bakanlarının yer aldığı törene, Ercan Candan davet edilmedi..

07.Aralık.2014 Pazar 17:19
A A

AK Davanın Lideri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın “Türkiye Vizyon Belgesi”ni açıkladığı toplantı Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

4 bin 500 davetlinin katıldığı törende çok sayıda ünlü isim yer aldı. Aralarında Şahan Gökbakar, Bülent Ersoy, Alişan, İzzet Yıldızhan, Berdan Mardini, İsmail YK, Ahmet Yenilmez, Orhan Gencebay, Tolgahan Sayışman, Ahmet Dursun, Berksan, Şafak Sezer, Hande Yener, Zerrin Özer, Metin Şentürk, Hülya Koçyiğit ve Kutsi ' nin de bulunduğu çok sayıda ünlü isim törene katıldı. Sunucu Nihat Hatipoğlu ' nun da bulunduğu törende spor camiasından ise Yıldırım Demirören, Ünal Aysal, Mehmet Ali Aydınlar, Adnan Polat, Rıdvan Dilmen, Hidayet Türkoğlu ve Harun Erdenay 'ın da aralarında bulunduğu bazı isimler yer aldı.

ERCAN CANDAN DAVET EDİLMEDİ..

Ak Davanın Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bu toplantısına, AK Parti’nin Kurucuları, MKYK Üyeleri, Bakanlar ve Bakan Yardımcıları, , Milletvekilleri , İl Başkanları, İl Belediye Başkanları da davet edildi.

Sanatçılar, Sporcular, Düşünce Kuruluşları, Sivil Toplum Temsilcileri, Akademisyenler, Yazarlar ve Üniversiteler, Akil İnsanlar, İş Adamları, Dış İlişkiler, Dini Cemaatler ve Vakıf Temsilcileri, Türk-iş, Tesk, Memur Sen, Teskomb, Hak İş temsilcileri gibi 4 bin 500 davetlinin katıldığı toplantıya, Ercan Candan davet edilmedi.

Başbakanın toplantısına davet edilmeyen Ercan Candan, Ereğli’ye gelerek Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’la birlikte bir takım görüşmeler gerçekleştirdi.

İLÇE BAŞKANINI İFTARA ÇAĞIRMAMIŞTI..

Teknik Öğretmen Ercan Candan, Polisevinde düzenlediği iftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'ı çağırmamasıyla dikkat çekmişti. Uygulamalarıyla AK Parti içinde 'ayrımcılığa ve bölünmelere' yol açmakla eleştirilen Ercan Candan'ın bu iftarına, Partinin İlçe Başkanı davet edilmediği halde, teşkilatçılık adabından bihaber bazı yönetim kurulu üyelerinin katılması, parti tabanında eleştiri konusu oldu. 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu