AnaSayfa > Siyaset > AK PARTİ, MUHTARLARLA BULUŞTU..

AK PARTİ, MUHTARLARLA BULUŞTU..

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kdz. Ereğli İlçesindeki Köy ve mahalle Muhtarlarına yönelik olarak kahvaltı programına yoğun katılım gerçekleştirildi. 3. sıra adayını da meclise göndermeyi hedefleyen AK Parti'nin bu yemeğine, Özcan Ulupınar da katıldı..

02.Ekim.2015 Cuma 16:22
A A

Kdz. Ereğli Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili 3. Sıra Adayı Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, İl Daimi Encümen Üyesi Rıfkı Gültekin, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

GÜLTEKİN “GELECEK İÇİN BU SEÇİM ÖNEMLİ”

Toplantıda ilk sözü AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi ve İl Daimi Encümen Üyesi Rıfkı Gültekin yaptı.

Gültekin, 1 Kasım seçimlerinin vatanın geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak AK Parti’ye destek olmalarını istedi.

ÇAKIR, “RAHATSIZ OLUYORLAR”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da konuşmasında 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek “Bu seçimleri normal bir seçim olarak görmeyin. 3. Havaalanı yapalım diyorsunuz, Almanya’dan gelir kayıplarından dolayı eleştiriler geliyor. Ya içerideki iş birlikçi medyaya yada teröristlere gıyabi destek görüyorsunuz. Siz Kanal İstanbul Projesi diyorsunuz, birileri bundan rahatsız oluyor” dedi. Muhalefet partilerini de eleştiren Çakır, diğer siyasi partilerin iktidara gelme gibi düşünceleri olmadığını, tek hedeflerinin muhalefette kalmak olduğunu söyledi.

UYSAL, “KİMSE BİZLE YARIŞAMAZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı projesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, AK Parti ile belediyecilik ve hizmet noktasında kimsenin yarışamayacağını ifade etti.

Uysal, mahalle ve köy muhtarlarından 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye destek vermelerini talep etti.

 

ULUPINAR: EKSİĞİMİZ VE NOKSANIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUZ

Bu günkü muhalefet partilerinin ne geçmişte nede bu gün ülkeye bir şey yapmadıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar ise, Ak Parti’nin 13 yılda yaptıklarının ise ortada olduğunu dile getirdi. Milletin 7 Haziran seçimlerinde kendilerine bir ders verdiğini belirten Ulupınar, hatalarından dolayı özür dilediklerini söyledi. Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra sıkıntıya girdiğini belirten Ulupınar “Bizim eksiğimiz veya noksanımız varsa özür diliyoruz. Affedilmeyecek bir hatamız yok. Listelerde olmak veya olmamak önemli değil. Önemli olan Türkiye’nin huzura ve istikrara kavuşması. Onun için hep beraber çalışmak zorundayız” dedi.

ÇATUROĞLU, MHP ’YE YÜKLENDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise konuşmasında milletin ekseriyetinin MHP ile AK Parti koalisyonunu istemesine rağmen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her türlü koalisyon kapısını kapatıp, seçimlerin hemen ardından “En erken seçim ne zaman olacaksa, olsun” sözlerinin bu koalisyonun kurulamamasına yol açtığını söyledi.

CHP ile HDP’nin sürekli aynı saflarda mücadele ettiğini, birbirlerine her konuda destek verdiklerini anlatan Çaturoğlu hem bu nedenlerden ötürü hem de parti tabanının istememesi nedeniyle CHP ile koalisyonun kurulmadığını ifade etti. 3 ay gibi kısa bir süre görev yapmasına rağmen birçok hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Çaturoğlu “Bizden önce çalışılmış olan üniversite meselesini neticeye kavuşturduk. Mimarlar proje üzerinde çalışıyor. 2016 yılı yatırım programına aldırıp burada ilk planda 10 bin, nihai olarak da nüfusunun yüzde 10’una tekabül eden 17 bin 500 öğrenci sayısına ulaşacağız. Burada yeni bölümlerde açılacak, hiç kimse merak etmesin. Kent Meydanı Projesi için Maliye Bakanlığı Müsteşarı ile görüştük. Takas meselesi Başbakanlık’tan çıktı. Konu şu anda Maliye Bakanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde. Bu gün Milli emlak Genel Müdürlüğü’nden inşallah çıkacak. Birkaç gün içerisinde inşallah onunda neticesini alacağız. Çünkü yeni hükümet konağımızın ihalesi de onu bekliyor. Belediye ile maliyenin yerleri takas edilecek. Ereğli’ye yakışır bir hükümet konağını inşallah yapacağız. Ödeneği var, ihaleye hazır. Altı iki kat oto park olmak üzere çoğu büyük şehirde dahi bulunmayan bir kent meydanını Ereğli’ye kazandırmış olacağız. Tersanelerde Ereğli Gemi 6-7 tane sipariş almış. Kalifiye eleman olan varsa gönderebilir. O bölgede tahmil ve tahliye limanı yapılması içinde çalışmalarımız devam ediyor. En büyük sorunlarımızdan bir tanesi Ereğli-Devrek yolu. Karayolları genel müdürümüz ile görüştük. Zonguldak’ın öncelikli yapılması gereken yolları arasına burayı aldırdık. HEMA meselemiz var, enerji bakanlığımız ile rödevans meselesi üzerinde sorunun çözümü için girişimlerimiz devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler