AnaSayfa > Siyaset > CHP, KANDİLLİ'DEYDİ..

CHP, KANDİLLİ'DEYDİ..

CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile ilçe örgütünün, GMİS Armuıtçuk Şube Başkanı İsa Mutlu’yu ziyaret ettiği bildirildi.

07.Aralık.2014 Pazar 14:53
A A

CHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kartal, Mutlu’dan HEMA ‘nın işlettiği Armutçuk ocağındaki gelişmeler hakkında bilgi aldı.


HEMA İŞLETME MÜDÜRÜ ARSLAN’A ZİYARET
CHP İlçe Örgütü ile Mutlu HEMA İşletme Müdürü Zeki Arslan’ı da ziyaret ettiler.
Görüşmede, HEMA’ da yaşanan sorunun tarafların bir araya gelerek rahatlıkla çözülebileceği, bunun için HEMA, TTK, Sendika ve iktidar yetkililerine büyük bir sorumluluk düştüğü, ekonomide ve istihdamda büyük sıkıntılar yaşayan Ereğli ve Kandilli’ ye HEMA da çalışan 850 işçinin de işsiz kalmasının büyük bir darbe vuracağı konusunda görüş birliğine vardılar.
Kartal, sorunun çözüme kavuşturulması için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

KANDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI AYDIN’A ZİYARET
Diğer yandan, Kartal ve İlçe Örgütü, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı da ziyaret ettiler.
Aydın ziyarette, Kandilli Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Kartal’a bilgi verdi. Kartal, Aydın’ın Kandilli için büyük bir şans olduğunu ve Kandilli Belediyesi’nin bütün yokluklara karşı, Aydın’ın ve ekip arkadaşlarının azimle çalışarak sorunları çözeceklerine inandıklarını kaydetti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu