AnaSayfa > Siyaset > CHP'NİN 91. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

CHP'NİN 91. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Halil Posbıyık, bügün yapılan törenin ardından ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. yıl dönümünü büyük bir coşku ve ilk günkü gibi heyecan içerisinde kutladık’ dedi.

09.Ekim.2014 Perşembe 16:43
A A

CHP, 91. yıl dönümünü Ereğli’de de kutladı.

İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları, önceki dönem İlçe Başkanları ve Yöneticiler ile birlikte CHP gönüllüleri Atatürk Anıtında Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudular.

CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, burada yaptığı konuşmada; ‘“CHP 91 yıldır dimdik ayakta ise savunduklarının doğruluğundan, haklılığındandır. Eğer bugün ülkemizde sıradan bir halk çocuğu, işçi, köylü, esnaf çocuğu, parti başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olabiliyorsa, çok partili , demokratik parlamenter sistem işliyorsa, bağımsız bir yargı sistemi varsa, insan hakları, adalet, özgürlük gibi kavramlar toplumun büyük önem verdiği değerler olduysa, bunu Türkiye’nin temeline koyan CHP’dir. Ne var ki 12 yıllık AKP iktidarı bu değerleri sulandırmak, yok etmek, çürütmek için elinden geleni yapıyor. Bu değerleri savunanlara saldırıyor. Bu konuda bir hayli mesafe kat ettiler. Birçok mevziyi de ele geçirdiler. Ancak emelleri kursaklarında kalacaktır.

Biz CHP’liler bugüne kadar hiçbir oy kaygısına düşmeden, ülkemizin çıkarlarını, kurduğumuz bağımsız, laik, demokratik cumhuriyeti yılmadan, usanmadan, bıkmadan, büyük bir direnç ve kararlılıkla savunduk. Bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. Çünkü çağdaş, bağımsız, demokratik cumhuriyetimizin en büyük güvencesi CHP’dir” dedi.

Atatürk Anıtındaki törenin ardından CHP kadrosu parti teşkilatında bir araya gelerek, 91. yıl pastasını kestiler.

Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren Halil Posbıyık, kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘Türkiye’nin kurucu gücü, çağdaş, bağımsız demokratik cumhuriyetimizin en büyük güvencesi, Ulu Önder Mustafa Kemal’in Millete emaneti Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. yıl dönümünü büyük bir coşku ve ilk günkü gibi heyecan içerisinde kutladık.

Atatürk Anıtındaki saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından parti mensuplarımızla Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında bir araya geldik. Burada İlçe Başkanımız Sn.Hayrettin Kartal’ın önderliğinde 91. yıl pastasını kestik.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, kuruluşundan bügüne hizmeti geçenleri şükranla anıyorum. Tüm CHP gönüllülerine, üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza selam ve saygılar sunarım..’

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu