AnaSayfa > Siyaset > ERDOĞAN KARIŞ KARIŞ ÜLKEYİ GEZİYOR, CANDAN TATİLE ÇIKIYOR!

ERDOĞAN KARIŞ KARIŞ ÜLKEYİ GEZİYOR, CANDAN TATİLE ÇIKIYOR!

AK Davaya inanmış Erdoğan başta olmak üzere tüm AK Partililer, çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde sahada çalışma içindeyken, AK Parti’de ‘Milletvekili’ sıfatı alan Ercan Candan, 4 günlük tatile çıktı..

08.Nisan.2014 Salı 15:56
A A

Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. 10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan, karış karış ülkeyi gezerek milletle kucaklaşırken, tüm AK davaya gönül vermiş teşkilat mensupları ve AK Gönüllülerde sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Ancak, 2011 yılına kadar Ereğli’de adı sanı duyulmayan ve AK Davaya o güne kadar hiçbir hizmeti olmayan Ercan Candan, Anayasa Referandumundan sonra ‘kurduğu ilişkilerin’ meyvesini AK Parti’den ‘Milletvekili’ sıfatıyla aldı.
O Ercan Candan, seçimlere yaklaştığımız şu son günlerde, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Milletvekilleri, Teşkilat Mensupları ve AK Gönüllüler ülkeyi karış karış gezerken 4 günlük tatile çıktı.
Bayramın 3. Günü akşamı tatile çıkan Ercan Candan, eşinin memleketi olan Trabzon’da 4 gün tatil yaptı, Ereğli’de seçim çalışmalarına katılmadı.
Candan, bugün Meclise giderek kendisine verilen ‘Milletvekili’ koltuğuna oturdu.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu