AnaSayfa > Siyaset > UYSAL, CANDAN'DAN FIRSAT BULDU..HALKLA BULUŞTU!

UYSAL, CANDAN'DAN FIRSAT BULDU..HALKLA BULUŞTU!

Ereğli Belediye Başkanlığını Teknik Öğretmen Ercan Candan'ın tahakkümü altında sürdürmeye çalışan ve bu durumdan rahatsızlığı bilinen Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Candan'ın tatilde olması nedeniyle fırsatını bulduğu ilk anda halkla kucaklaştı.. Uysal'a AK Parti'nin İlçe Başkanı Fatih Çakır'da eşlik etti..

04.Ağustos.2014 Pazartesi 13:35
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Cuma akşamı Elmatepe, Kışla ve Köseler’de vatandaşlarla bir araya gelen Uysal, Cumartesi günü de, önce Kaptaş ve Cumartesi Pazarını gezdi, OrmanlıCuma’yı da ziyaret eden Uysal, günü, Kavaklık ve Kepez ziyaretleri ile noktaladı.

Ziyaretler esnasında vatandaşlarla sohbet edip belediye hizmetleri ile ilgili soruları yanıtlayan Uysal, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak da vatandaşlarla istişare yaptı. Gezileri sırasında halkın yoğun ilgi gösterdiği Uysal, gezilerine ilişkin yaptığı açıklamada;

“2 gündür süren mahalle ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Gözlemlerim o ki, Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımıza var olan teveccüh, her geçen gün daha da artıyor. İnanıyorum ki, Cumhurbaşkanı seçiminde milletimiz Başbakanımızı yalnız bırakmayacak ve Kdz. Ereğli’de de ortaya güzel bir sonuç çıkacak“dedi.

Başkan Uysal'a ziyaretlerinin bir bölümünde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'da eşlik etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler