AnaSayfa > Siyaset > ULUPINAR, ANKARA'DA HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR..

ULUPINAR, ANKARA'DA HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ankara’daki hastanelerde tedavi gören hemşerilerini ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalara moral verdi.

09.Ocak.2014 Perşembe 12:18
A A

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da;”Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde genel cerrahi yoğun bakımda tedavi gören Devrek’ten Ali Akça’yı ziyaret ettik. Devrek Yapı Kredi Bankası eski personellerinden olan oğlu Nihat Akça ile hastamızın son durumu hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun diledik. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kalp damar bölümünde tedavisine devam edilen Hüseyin Aksoy amcamıza geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra, tedavisinin son durumu hakkında kendisinden ve hastane yöneticilerinden bildi aldık. Allah kimseyi sağlığından ve sıhhatinden etmesin. Bütün hemşerilerimizin en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisi ile geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu