AnaSayfa > Siyaset > 'AK Parti, Ereğli'yi şantiyeye çevirdi'

'AK Parti, Ereğli'yi şantiyeye çevirdi'

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, yeni Adliye Sarayı binasında incelemelerde bulundu. Başkan Çakır, "Ereğli'de, eskiden beri yapılmayan hizmetleri en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hak ettiği hizmet kalitesini almasından yanayız. AK Parti, Ereğli'yi şantiyeye çevirmiş durumda" dedi.

01.Haziran.2014 Pazar 13:46
A A

Geçtiğimiz hafta yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, dün de çalışmaları son sürat devam eden yeni Adliye Sarayı binasında incelemelerde bulundu.

Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı incelemelerde, yeni Adliye Sarayı binasının, Ereğli’ye verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade eden Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ereğli’de, eskiden beri yapılmayan hizmetleri en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hak ettiği hizmet kalitesini almasından yanayız. Adliye ile ilgili İlçe Seçim Kurulu’ndan tutun, avukatlarımıza, savcılarımıza, adliye personellerimize, yargı mensuplarımıza kadar vatandaşlarımızın da aldığı hizmet kalitesinin ve fiziki şartların yükseltilmesi için binanın yapımı devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerinden aldığımız bilgi neticesinde, yaklaşık 8,5 milyon liraya mal olan Ereğli’mizde büyük ihtiyaç olan adliye binasını Temmuz ayı sonu gibi teslim etmeyi planlıyorlar. Yeni adliye binamızı gezdik, geniş ferah ve fiziki şartlarının ne kadar iyileştiğini müşahede ettik. Ereğli’mizde her zaman dediğimiz büyük eksiklikler olan ‘hastane, adliye binası, okullar ve yollar’ derken, AK Parti adeta Ereğli’yi şantiyeye çevirmiş durumda. Bundan sonraki yıllarda bu çalışmalar yoğun bir şekilde devam edecek. Ereğli için büyük bir kazanım. Bu yatırımın buraya kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan’a ve diğer tüm yetkililere teşekkür ediyoruz.”

 

Kaynak : Haberci
Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler