AnaSayfa > Siyaset > UYSAL, POSBIYIK'IN GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR..

UYSAL, POSBIYIK'IN GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR..

Halil Posbıyık'ın 19 yıl önce başlattığında bir çok belediyeye örnek olan Toplu Sünnet Şöleni Etkinliği, 20 yaşına bastı.. Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Posbıyık'ın bu geleneğini sürdürerek 140 çocuk için şölen düzenledi.

04.Ağustos.2014 Pazartesi 13:49
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi’nce düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nin 20.si Amfi Tiyatroda yapıldı. 

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, Diğer Siyasi parti ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra, çok sayıda davetlinin katıldığı şölen, renkli görüntülere sahne oldu. Konvoy ile şehir turu yapıp alana gelen çocukların heyecanlı oldukları gözlendi.


“ÇOCUKLARIMIZI YARINLARA HAZIRLAYACAĞIZ”
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim Uysal’ın da katıldığı Sünnet Şöleninde yaptığı konuşmada, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli bireyler olarak topluma kazandırılması, bizim için son derece önemlidir.” dedi.
“Ülkemizin istikbalinin daha iyi olması; çocuklarımızı ülke değerlerine saygılı ve o değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmekle mümkündür,” diyen Uysal, “Ereğli Belediyesi olarak, Çocuklarımızın yarınlarını hazırlamada, üzerimize düşen görevlerin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Çocuklarımıza ´Geçmiş olsun´ diyor, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Ailelere de çocuklarının mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum. “ifadelerine yer verdi. Uysal konuşmasını, organizasyona katkı veren, ilçedeki Özel Hastanelere destekleri için teşekkür ederek noktaladı.


EĞLENCE VE HEDİYE ZAMANI
Düzenlenen şölende Uysal’ın konuşmasının ardından İlçe Müftü Vekili Ramazan Duman tarafından dua okundu. Animatörler eşliğinde gerçekleşen eğlence bölümü sonrası, Belediye Başkan’ı Uysal, tarafından önce 140 çocuğu temsilen 5 sünnet çocuğuna “Cesaret Sertifikaları” ve Bisikletleri ile futbol toplarını hediye etti. Şölen sünnet çocuklarının tamamına hediyelerinin takdimi ile sona erdi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler