AnaSayfa > Siyaset > YUSUF KALAY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA: EREĞLİ'DE OYLAR YENİDEN SAYILSIN!..

YUSUF KALAY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA: EREĞLİ'DE OYLAR YENİDEN SAYILSIN!..

Ak Parti Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Yusuf Kalay'dan çarpıcı açıklama geldi. Kalay, neden 'Ereğli'de oylar yeniden sayılsın' dedi..

06.Mayıs.2014 Salı 22:33
A A

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Yusuf Kalay, sosyal paylaşım sitesi hesabından 31 Mayıs akşamı çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Tartışmalı geçen seçim sürecinden 2 ay sonra Kalay şu açıklamada bulundu; "Artık kesinlikle inanmaya başladım; Ereğli'de oylar yeniden sayılmalı! Halil Posbıyık ya sandıklara oy doldurdu, ya da Yunanistan'dan, Suriye'den veya başka bir ülkeden seçmen getirdi! Bakıyorum da Ereğli'de hiç kimse Posbıyık'a oy vermemiş. Meğer Ereğli'nin tamamı Hüseyin Uysal'a oy vermiş! Evet evet, oylar yeniden sayılmalı ve Posbıyık'ın bu sahtekarlığı ortaya çıkartılmalı..

Kalay'ın bu açıklamasına Hasan Polat; 'Hep kazananın yanında olmak diye birşey var abi. Gelenek bu:)))', Osman Ekşi'de, 'Başta Hayrettin Kartal var o da Uysal'a oy vermiş, Uysal'ı ziyarete gidenlere bakıyorum çoğu faacede belden aşağı Ak Partiye vuranlar. Utanma diye bir şey var, bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki' şeklinde yorumda bulundular.

AK Parti'nin grup sözcüsü Yusuf Kalay'ın bu açıklaması, Ereğli'de AK Parti'nin CHP'lilerce nasıl kuşatıldığının bir kanıtı olarak yorumlandı..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu