AnaSayfa > Siyaset > MEHMET ALİ ŞAHİN, UYSAL'A 4 AYIN HESABINI SORDU..

MEHMET ALİ ŞAHİN, UYSAL'A 4 AYIN HESABINI SORDU..

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti. Uysal'a, seçimlerden sonra 4 ayda ne yaptınız diye soran Şahin, 'Seni boş bırakmayacağız' mesajı verdi..

08.Ağustos.2014 Cuma 12:15
A A

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri de eşlik ettiği Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesi önünde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda köy ve mahalle muhtarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

Şahin, Başkan Uysal’ı seçim başarısından dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Önemli bir sorumluluk üstlendin. Ereğli’de belediye başkanlığı gibi bir sorumluluk omuzlarında. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Ereğli halkı uzun süredir beklenen hizmetlere, seninle kavuşacak. Bu anlamda Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hükümet olarak el birliği ile farkımızı seninle ortaya koyacağız, diye düşünüyorum. Ereğli’ye çağ atlatmak adına hep beraber bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluluk gereği çok çalışmak ve düşünülen projeleri hayata geçirmek zorundayız. Pek tabii ki belediye imkanlarını aşan konular da olacak. Bu konuda Merkezi Hükümet, ilgili bakanlıklar ve Milletvekillerimiz bu süreci yakından takip edecektir. Ben kendimi Zonguldak’ın fahri Milletvekili olarak görüyorum. Seçimlerden önce buraya geldiğimde, gerekeni söylemiştim. Dolayısıyla Ereğli ile ilgili sorumluluğumun bilincindeyim.“, şeklinde konuştu..

UYSAL’DAN TEŞEKKÜR
Şahin’in ziyaretinden onur ve mutluluk duyduğunun belirten Başkan Uysal da ziyaretteki konuşmasında “Sizleri Kdz. Ereğli Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdınız. Ben şahsım, belediye meclis üyesi arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına ziyaretinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Ereğli adına projelerimiz var. Vizyonumuz, Enerjimiz de var. Sizlerin vereceği desteklerle bizler; Ereğli’yi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

"SEÇİMLERDEN BU YANA NE YAPTINIZ"

AK Parti'nin önemli siyasetçilerinden olan Mehmet Ali Şahin, ziyaret sırasında Hüseyin Uysal'a, seçimlerden sonra neler yaptınız diye sordu.

“ANLAT BAKALIM NELER YAPIYORSUN, 4 AY OLDU?”

Ben kendimi Zonguldak’ın fahri Milletvekili olarak görüyorum. Seçimlerden önce buraya geldiğimde, gerekeni söylemiştim. Dolayısıyla Ereğli ile ilgili sorumluluğumun bilincindeyim. Anlat bakalım ne var ne yok? Neler yapıyorsun 4 ay oldu” dedi.

“SON DERECE MUTLUYUZ”
Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek sözlerine başlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal da ilçe genelinde önemli projeleri hayata geçirmek istediklerini bu doğrultuda enerji ve vizyonlarının bulunduğunu söyledi. Sosyal tesis olarak çay bahçesini halkın kullanımına açtıklarını ve önümüzdeki ay içerisinde yeni hizmet binasına taşınacaklarını vurgulayan Başkan Uysal, “Sizleri Kdz. Ereğli Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutluyuz, tadını çıkarmak istiyoruz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdınız. Ben şahsım, belediye meclis üyesi arkadaşlarım, muhtarlarımız, sivil toplum örgütleri adına, Ereğli halkı adına ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Ereğli adına projelerimiz, vizyonumuz, enerjimiz de var. Sizlerin vereceği desteklerle bizler Ereğli’yi çok daha iyi noktalara getireceğiz. Sizlerin bizlere de sözünüz var bizlerin onursal milletvekilisiniz” sözleri ile konuştu.

“PROJELER TEK TEK HAYATA GEÇİRİLECEK”
Uysal; "Göreve geldikten sonra projelerimizi tek tek hayata geçirebilmek için adımlar attık. Bu adımlar her ne kadar görülmese de ileriki günlerde ne kadar ciddi olduğumuzu görecekler. Projelerimizi hayata geçirmek için adımlar attık. Belediye binamızda 15 Ağustos tarihinden itibaren yeni yerimize taşınacağız. Tüm birimleri oraya alacağız, bu binayı da kirayı vereceğiz. Buralardan alacağımız kiraları da projelerimizi hayata geçireceğiz. Güzel bir kira alınacağını düşünüyorum buradan?”

“ÇAY BAHÇESİNİ HALK İLE BULUŞTURDUK”
Şahin, “Orada bekleyen esnafları ne yapacaksınız, vatandaş mağdur olmasın” sorusuna, Uysal, “Pazar yeri esnafı pazarcıları oraya Alışveriş Merkezine taşınacaktı, taşınmak istemiyordu. Pazar yeri esnafı Pazar yerinde kalmak istiyor, orada kalacak belki alt bölümüne otopark yapabiliriz. Gelir gelmez boşta olan çay bahçemizi sosyal tesis olarak halk ile buluşturduk. Kent Meydanı projemiz var, spor komplekslerimiz, Atatürk Kültür Merkezini taşımak istiyoruz. Buralar için yerlerimiz var”

UYSAL CEVAPLARININ EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK, ANADOLU OTELDEKİ TOPLANTIDA TEKRAR AÇIKLAMADA BULUNDU

Şahin Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Anadolu Otelde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada konuşma sırası kendine gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyedeki ziyarette 4 ayda neler yaptınız sorusuna yeterince tatmin eden bir cevabı veremediğini düşünerek, 'Yeterli açıklama yapamadım' diyerek tekrar bir açıklamada bulundu.

Uysal  açıklamasında; "Belediyede projelerimizden bahsettim, vizyonumu anlattım fakat bunların yeterli olmadığını gördüm. Hemen aklıma bir atasözü geldi anladım ki bizler dertleneceğiz, çabalayacağız, pervane olacağız. Bu projeleri hayata geçirmek için çok çalışacağız,. Projelerimize devlet eli değmez ise hiçbirini yapmamız mümkün değil. Karadeniz Ereğli'de hatta ilimizde Türkiye'de bu iş bitti.
Bizler arkadaşlarımız ile meclis üyeleri ile partililerimiz ile köylerimizi mahallelerimizi beldelerimizi tek tek geziyoruz. Çalışıyoruz ve halk bize şunu söylüyor bu iş bitti, başka sohbetler yapalım diyorlar. Ereğli olarak Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy alacağımızın da sözünü burada veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu