AnaSayfa > Siyaset > CHP’DE ‘ONE MUNİTE’ VAKASI..

CHP’DE ‘ONE MUNİTE’ VAKASI..

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim broşürlerini yönetimden habersiz baskıda değiştiren Yaşar Balcı ile partide tartıştıkları ve Balcı’ya, ‘Burada ilçe başkanı benim. Haddini bil’ dediği CHP kulislerine bomba gibi düştü..

08.Ağustos.2014 Cuma 13:58
A A

30 Mart Yerel Seçimlerinin Ereğli’de CHP tarafından kaybedilmesinin önemli bir nedeni olarak bugün hala konuşulan, ‘Posbıyık’ı istemeyen CHP’lilerin AK Parti’ye çalıştığı’ iddiaları, gündemdeki yerini korurken, seçim sürecinde eleştiri okların hedefinde olan ve ‘CHP’ye ihanet’ etmekli suçlanan eski İlçe Başkanı Yaşar Balcı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yine gündeme geldi.
Haberci’nin edindiği bilgilere göre, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ekmeleddin İhsanoğlu için halka dağıtımı yapılacak olan broşürleri Oktay Reklama, yazıları ve resimleriyle birlikte teslim etti.
İddiaya göre, Eski İlçe Başkanı Yaşar Balcı, baskıya geçilmek üzere olan broşürleri, İlçe Yönetiminin haberi olmadan, ‘Beni yönetim gönderdi’ diyerek kafasına göre değiştirdi. Baskısı tamamlanan broşürleri gören CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, bu duruma çok sinirlendi ve partiye çağırdığı Yaşar Balcı ile tartışmaya başladı.


KARTAL’DAN BALCI’YA: ‘HADDİNİ BİL’
Bazı yöneticilerinde bulunduğu ortamda, ‘CHP’ye ihanet ediyorsunuz’ dediği Yaşar Balcı’ya, ‘Burada İlçe Başkanı benim. Haddini bil’ dediği ve bir süre daha, CHP’ye üye olup seçimlerde ihanet edenler konusunda tartıştıkları CHP kulislerine bomba gibi düştü.
Kartal’ın, Yaşar Balcı’yı parti disiplinine aykırı hareket etmekten hakkında işlem yapacağı CHP kulislerinde konuşulan konulardan biri haline geldi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu