AnaSayfa > Siyaset > EREĞLİ HALKINI ÜZECEK İDDİA..

EREĞLİ HALKINI ÜZECEK İDDİA..

DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, geçen ay Mecliste CHP ve bazı AK Partili Meclis Üyelerinin oylarıyla su fiyatlarında yapılan yüzde 30'luk indirimi iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti.

10.Ekim.2014 Cuma 17:30
A A

Demokratik Sol Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, geçtiğimiz ay yapılan belediye meclisi toplantısında suyun yüzde 30 oranında düşürülmesi hakkında, “Yetmez, yüzde 50 olmalıydı ama bu da Ereğli halkı adına güzel bir gelişme” dedi.

Geçen ay alınan bu kararın Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal tarafından iptal edilmek istendiğini öne süren Mustafa Timur, “Sayın Başkan önümüzdeki ay yapılacak olan Belediye Meclisi Toplantısında bu kararın iptal edilerek indirimin geri alınmasını talep edecekmiş. Eğer böyle bir şey varsa bu hem Belediye Meclisi’ne, hem de Ereğli halkına saygısızlık olur” dedi.

30 Mart yerel seçimleri öncesi başta Ak Parti olmak üzere DSP ve MHP’nin de Ereğli’de içme suyu fiyatlarının düşürüleceği vaadlerinde bulunduğunu belirten Timur, “CHP Haricindeki tüm partiler suyun pahalı olduğunu söylüyorlardı. Bu konuda özellikle Ak Parti ve adayı Hüseyin Uysal çok iddialıydı. Ancak seçimden sonra su fiyatlarının indirilmesine karşı çıkılmasına anlam veremiyoruz. Dün dündür, bugün bugündür mantığı ile siyaset yapılmaz” şeklinde konuştu.

DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur, son meclis toplantısında su fiyatlarının düşürülmesi yönünde oy kullanan CHP grubuna ve bu önergeye oy veren Ak Partililere de çağrıda bulunarak, “Oyunuza sahip çıkın. Ereğli’de su fiyatları gerçekten pahalıydı. Biz belediyeyi alsaydık yüzde 50 indirim yapacaktık. Sakına Hüseyin Uysal’ın indirimin iptali talebine onay vermeyin. Ereğli halkı bunun hesabını size sorar..” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu