AnaSayfa > Siyaset > ÜNAL DEMİRTAŞ'DAN, İL BAŞKANI KOLTUK'A, İMALI GÖNDERME!

ÜNAL DEMİRTAŞ'DAN, İL BAŞKANI KOLTUK'A, İMALI GÖNDERME!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'la aralarında kavga olduğuna dair basında çıkan haberlere, doğrular nitelikte açıklama yapan CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk'a imalı bir göndermede bulundu. Demirtaş, Koltuk için 'Son bir aydır çok çalışıyor, bu açıklamalarını yorgunluğuna veriyorum' dedi..

02.Ekim.2015 Cuma 17:01
A A

CHP 25. dönem Zonguldak Milletvekili, 26. dönem 2. sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, bugün CHP Ereğli İlçe binasında, İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, bazı belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Demirtaş, Pazartesi günü Zonguldak'a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına tüm vatandaşları davet ederek, seçimlere ilişkin görüşlerini açıkladı.

Demirtaş'ın basın toplantısına katılan gazetecilere, yine hakkında bir takım haberler yapan ve isimlerini 'daha önce açıkladım' dediği bazı gazetecileri eleştirmesi, toplantıyı takip eden basın mensuplarının tepkisini çekti. Demirtaş, gazetecilerle konuşurken bir partilinin de ayağa kalkıp gazetecilere tepki göstermesi ortamı iyice gerginleştirdi. 

İL BAŞKANI KOLTUK'A İMALI GÖNDERME..

Açıklamaların son bölümünde, Zonguldak'ta yayın yapan bir basın kuruluşunda yer alan 'Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile aralarında küfürleşmeye varan kavga olduğu' şeklindeki haberi yalanlayan Demirtaş, 'Gülüç Belediye Başkanımız CHP'nin başarılı belediye başkanlarından biridir. Aramızda hiçbir sorun yok. İki kişinin arasında geçen telefon görüşmesini 3. bir kişi nasıl bilebilir. Demekki dinliyorlar' demesi üzerine, basın mensupları 'İL Başkanı Ertuğrul Koltuk, doğru olduğuna dönük aynı gazeteye açıklama yapmış' sorusuna da, imalı bir göndermede bulundu.

Demirtaş, Koltuk için 'İl Başkanımız son bir aydır çok çalışıyor, bunu yorgunluğuna veriyorum. Kendisiyle görüştüm. Bir daha bizim haberimiz olmadan böyle bir açıklama yapmayacak' dedi.

Demirtaş'ın, 7 Haziran seçimlerinden önce de İl Başkanı olan Koltuk için 'Son bir aydır çok çalışıyor' şeklinde süre belirtmesi, 'Daha önce çalışmadı. Deniz Yavuzyılmaz'ı 3. sıradan 4. sıraya kaydırılması ve Harun Akın'ı 3. sıraya getirmek için son bir ay çok çalıştı' şeklinde algılandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ZONGULDAK PROGRAMI

Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak programını şu şekilde açıkladı;

ALAPLI İLÇESİ : 10.30

GÜLÜÇ BELDESİ : 11.45

EREĞLİ İLÇESİ: : 12.45

KANDİLLİ BELDESİ : 14.15

MERKEZ : 15.15

ÇAYCUMA İLÇESİ : 16.45

GÖKÇEBEY İLÇESİ : 17.45

DEVREK İLÇESİ : 18.30

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler