AnaSayfa > Siyaset > SENDİKA, ÖZÜNE DÖNÜYOR!

SENDİKA, ÖZÜNE DÖNÜYOR!

30 Mart seçimlerinde Ereğli'de AK Parti'yi destekleyen Türk Metal Sendikası yönetiminin 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde MHP'yi destekleyeceği öğrenildi.

04.Mart.2015 Çarşamba 15:09
A A

7 Mart Milletvekili Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler aday belirleme süreçlerini işletirken Sivil Toplum Kuruluşları, Sendika ve Derneklerin de nabızlarını tutmayı ihmal etmiyorlar.

Edindiğimiz bilgilere göre, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Ereğli'de açıkca AK Parti adayını destekleyen Türk Metal Sendikasının önümüzdeki seçimlerde 'özüne dönerek' Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) destekleyeceği öğrenildi.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ın yakın çevresine '30 Mart, 30 Martta kaldı. Artık özümüze döndük' dediği öğrenildi.

MHP kökenli olduğu bilinen Odabaş'ın bu söylemlerinin, yönetimdeki arkadaşlarıyla beraber 7 Haziran Seçimlerinde kendi partilerini destekleyecekleri şeklinde algılandı.

ADAY İÇİN YEMEKLİ TOPLANTILAR YAPILMAYACAK

Türk Metal Sendikası Yönetiminin, 30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Adayı için Anadolu Otelde üyeleriyle yaptığı yemekli toplantıları 7 Haziran Seçimleri öncesi hiç bir siyasi parti adayı için yapmama kararı aldığı da öğrenildi.

30 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den desteğini çektiği görülen Sendika Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ın 30 Mart sonrası Belediye yönetiminin başarısızlığı, Vakıf olayında yaşananlar ve diğer bazı konularda rahatsızlığının bulunduğu bir süredir Ereğli'de konuşuluyordu.

 

 

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu