AnaSayfa > Siyaset > BELEDİYEDEN MANİDAR AÇIKLAMA..

BELEDİYEDEN MANİDAR AÇIKLAMA..

Ereğli Belediyesi sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı açıklamaya, Yaşlılar Gençler evinde verilen iftar yemeğini de örnek gösterdi.. Belediye, 'Sokak insanlarını besliyoruz, sokak köpeklerini de unutmadık' der gibi, 'Ramazan ayı dolayısıyla Yaşlılar Gençler Evi ve civarında her gün 1500 kişiye iftar veren Karadeniz Ereğli Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı' dedi..

03.Temmuz.2015 Cuma 19:46
A A

Ereğli Belediyesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Ramazan ayı dolayısıyla Yaşlılar Gençler Evi ve civarında her gün 1500 kişiye iftar veren Karadeniz Ereğli Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak sakinlerinin çok sayıda imza toplayarak verdikleri talep dilekçesi üzerine, Süleymanlar Mahallesi Ali Aydos Sokak’ta bulunan yeşil alana Sokak Hayvanları Beslenme Noktası yerleştirildiğini bildirdi.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Müdürlüğümüzün personelince günlük olarak temizliği, su ve mama konulması yapılacak olan beslenme noktasının belediyemize ait hurdalıkta kullanım dışı olan değişik malzemelerin toplanıp Vektör Kontrol ve İlaçlama Merkezinde, personelimiz tarafından montajı yapılarak kullanıma tekrar kazandırılmıştır.

Beslenme noktasının temizlik ve bakımında hayvan sever sokak sakinleri de sorumluluk üstlenecek olup, temiz evsel yemek artıkları değerlendirilerek sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılanması amaçlanmıştır.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler