AnaSayfa > Siyaset > SİNAN DURDU, CHP SEÇMENLERİNE GÜVENİYOR..

SİNAN DURDU, CHP SEÇMENLERİNE GÜVENİYOR..

CHP'de Eğilim yoklaması yarın yapılacak. Milletvekili aday adayı olan Sinan Durdu (Kasap Sinan) 800 civarındaki Köy seçmenlerini tek tek dolaşarak destek istedi.

03.Haziran.2015 Çarşamba 0:30
A A

CHP'de Milletvekili Aday adaylarını belirlemek için CHP üyeleri yarın sandık başına giderek Eğilim yoklamasında gönüllerinden geçen adayları belirleyecekler. Halil Posbıyık'ın 2.sıra kontenjan adayı olduğu için katılmayacağı eğilim yoklamasında Ereğli bölgesinden aday olan diğer adaylar seçimçalışmalarını sürdürüyor.

O adaylardan biri de Sinan Durdu (Kasap Sinan). Milletvekili aday adayı olan Sinan Durdu, özellikle köylerdeki CHP seçmenlerine güveniyor. Yaklaşık 800 civarındaki Köy seçmenlerini tek tek gezen Sinan Durdu, Eğilim yoklamasında destek istedi. 

Ereğli merkez ve köylerde ticari faaliyeti nedeniyle önemli bir çevreye sahip olan Sinan Durdu aynı zamanda 7 Haziranda yapılacak seçimlerde CHP'ye destek istiyor.

Çalışmalarıyla ilgili Haberci'ye konuşan Sinan Durdu; 'Türkiyenin Birleştirici Gücü olan Atatürk'ün partisine ilgiyi daha da arttırmak için çıktığımız bu yolda önemli bir ivme kazandırdığımızı düşünüyorum. Halkın, köylünün içinden biriyim. Kırsalda öğretmenlerimizden sonra partimizin en güçlü neferiolmakiçin yola çıktım. CHP üyelerine güveniyorum. Oy pusulasındaki sıra numaram 9. Kendilerinden destek bekliyorum. Cumartesi günü partimizi daha da güçlendirecek bir sonucun ortaya çıkacağına inanıyorum' dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu