AnaSayfa > Siyaset > AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ MÜLAKATINI YAPACAK KOMİSYON BELLİ OLDU..

AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ MÜLAKATINI YAPACAK KOMİSYON BELLİ OLDU..

Ak Parti'de aday adayı Mülakat Komisyonu belli oldu. Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarının mülakatını gerçekleştirecek komisyonda bakın hangi isimler var.

03.Haziran.2015 Çarşamba 13:12
A A

Ak Parti’de 2015 Genel Seçimleri Aday Adayları Mülakat Komisyonları belli oldu.

6 - 15 Mart 2015 tarihleri arasında aday adaylarının mülakatlarını gerçekleştirecek olan komisyondaki isimler de kesinleşti.

Trabzon, Ordu, Samsun, Rize, Giresun, Sinop, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Düzce, Çorum illerini kapsayan 8. Komisyon'un başında Ekrem Erdem var. Komisyon Üyeleri, Şuay Alpay, Zeynep Karahan Uslu ve Sema Kırcı olarak belirlendi.

CANDAN'IN ÇEVRESİNDE SEVİNÇ..

Zonguldak Bölgesinin Aday Adaylarının Mülakatlarını belirleyecek olan ve Aday Belirlemede önemli bir adım olarak görülen Aday Adayları Mülakat Komisyonunun başında Ekrem Erdem'in bulunması Mevcut Milletvekili olan ve tekrar adaylık müracaatında bulunan Ercan Candan'ın çevresinde sevinçle karşılandı.

Çünkü, Candan, AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Ekrem Erdem'in yardımcısı olarak 1 yıldır görev yapıyor.

ALT KOMİSYON, TEMAYÜLE GİRMEYENLERLE GÖRÜŞMEYECEK..

Edinilen bilgilere Komisyon Başkanlığına Ekrem Erdem'in seçilmesi Candan'ın çevresinde sevinçle karşılansada, Alt Komisyon olan Mülakat Komisyonu, Temayül yoklamasına girmeyenlerle ilgili herhangi bir görüş belirtemeyecek.

Bilindiği gibi, Mevcut Milletvekili Ercan Candan, Özcan Ulupınar, MKYK Üyesi Emine Çift, Eski dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen ile İl Başkanlığı yapan Hamdi Uçar, parti içi tenayül yoklamasına parti tüzüğü gereği katılmamışlardı.

Erdem'in başında bulunduğu komisyon bu adaylar dışındaki aday adaykarı için yapılacak mülakattan sonra görüş bildirecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu