AnaSayfa > Siyaset > POSBIYIK’TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR..

POSBIYIK’TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR..

Katıldığı bir Televizyon programında çarpıcı açıklamalar yapan Posbıyık, ‘Seçimden önce bana kavgacı diyorlardı. Ereğli’deki kavgaların sorumlusu beni gösteriyorlardı. Şimdi ne oldu? Her gün birbirlerine demediklerini bırakmıyorlar. En azından ben kurumlarla Ereğli’nin menfaatleri için kavga ediyordum. Bunlar Akçeli işler için kavgaya tutuştular’ dedi. Posbıyık, Ercan Candan’a da yüklenerek; ‘Milletvekilliğindeki beceriksizliğini, kafatasçılık yaparak gölgelemeye çalışıyor’ dedi.

01.Ekim.2015 Perşembe 15:46
A A

Ereğli’ye 20 yıl Belediye Başkanı olarak hizmet eden Politikacı Halil Posbıyık, dün akşam Kanal Z Televizyonunda Simge Kırlı ve Gamze Sarıoğlu’nun ‘Tartışalım Zonguldak’ programına Canlı Yayın konuğu olarak katıldı.
Yaklaşık 2 buçuk saat süren Canlı yayında seçim öncesi, sonrası ve Zonguldak ile ilgili önemli açıklamalar yapan Posbıyık, Ereğli’de süre gelen kavgalara da göndermede bulunarak; “Seçimden önce bana kavgacı diyorlardı. Ereğli’deki kavgaların sorumlusu beni gösteriyorlardı. Şimdi ne oldu? Her gün birbirlerine demediklerini bırakmıyorlar. En azından ben kurumlarla Ereğli’nin menfaatleri için kavga ediyordum. Bunlar Akçeli işler için kavgaya tutuştular’ dedi.

CANDAN, BECERİKSİZLİĞİNİ KAFATASÇILIK YAPARAK ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR
Milletvekili Ercan Candan ile ilgili sorulan bir çok soruya da çarpıcı cevaplar veren Posbıyık, bugün Ereğli’ye yapılan bir çok devlet yatırımının altında 22. Ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın imzasının bulunduğunu söyledi.
Candan’dan ‘kinci’ diye bahseden Posbıyık, ‘Milletvekilliğindeki beceriksizliğini kafatasçılık yaparak örtmeye, gölgelemeye, buradan da oy devşirmeye çalışıyor’ dedi.

UYSAL’I KİMİN YÖNETTİĞİNİ SEÇİMLERDEN ÖNCE AÇIKLADIM
Ereğli’nin geleceği için, Belediye yönetimince talep gelmesi halinde destek olacağını belirten Posbıyık, ‘Uysal’ı başkaların yönettiği iddia ediliyor’ şeklindeki bir soruya da; “Ben onu seçimlerden önce meydanlarda açıkladım. Şimdi Ereğli halkı kimin yönettiğini görüyor’ dedi.
Posbıyık, Ereğli Belediyesindeki en büyük tehlikenin ise şuanda sistemin çökertilmesi olarak gösterdi.
Belediyenin geldiği günden itibaren ‘Çayhane’ dışında bir hizmet yapmadığını anlatan Posbıyık; ‘Tek yaptıkları benim yaptığım hizmetleri yıkmak. Bunları yıkabilirler ancak Milletin gönlündeki Posbıyık sevgisini yıkamazlar’ dedi.

AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ TEKLİFİ ALDIM
Posbıyık, sorulan bir soru üzerine de, seçimlerden önce AK Parti’den teklif aldığını belirterek, ’30 Mart seçimlerine az bir süre kala, AK Parti’den önce belediye başkanlığı ardından Milletvekili adaylığı için teklif aldım. Ancak CHP için bunu reddettim’ dedi.

Posbıyık’ın, Zonguldak’ın sorunları, yapılması gerekenler ve mevcut durumu içeren görüşlerinin yer aldığı Canlı Yayın programını aşağıdaki videodan takip edebilirsiniz..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu