AnaSayfa > Siyaset > 'MİLLETÇE' AK PARTİ'Yİ, HİZMETLERİNİ VE ADAYLARINI ALKIŞLADILAR..

'MİLLETÇE' AK PARTİ'Yİ, HİZMETLERİNİ VE ADAYLARINI ALKIŞLADILAR..

Faruk Çaturoğlu'nun seçim çalışmaları renkli görüntülere sahne oluyor. Siyasi partilerin vaatleri ve reklam filmlerini vatandaş kendi üslubuyla yorumlarken, Çaturoğlu'nun bugün ki ziyaretlerinde, 'Biz Milletçe AK Parti'nin ancak hizmetlerini ve adaylarını alkışlarız. Bu millet kendine hizmet edeni unutmaz' diyerek AK Parti adaylarını alkışladılar..

09.Mayıs.2015 Cumartesi 21:18
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu; Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, bazı Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatlarının Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ve partililerle birlikte Karadeniz Ereğli’ye bağlı Kızılcapınar ve Davutlar köylerini ziyaret etti.

Çaturoğlu ve beraberindekiler, ilk olarak Kızılcapınar’daki esnaf ve kıraathaneleri ziyaret etti. Ziyaretler boyunca vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çaturoğlu ve Teşkilat Yöneticileri, kendilerine iletilen sorunların çözümlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Kızılcapınar’da yoğun ilgiyle karşılanan Çaturoğlu ve beraberindekilere, çay molası verdikleri bir kıraathanede, bir vatandaş tarafından iki adet şarkı seslendirildi, Çaturoğlu ve Çakır da şarkıların nakarat bölümlerine eşlik etti. Gittiği her yerde olduğu gibi Kızılcapınar’da da büyüklerinin ellerinden öperek hayır dualarını eksik etmemelerini isteyen Çaturoğlu, köy halkının kendilerine destek vereceğine inandığını söyledi.

DAVUTLAR’DA HIDRELLEZ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kızılcapınar’dan Davutlar köyüne geçen Çaturoğlu ve beraberindekiler, burada düzenlenen Hıdrellez etkinliğine katılan köylüler tarafından yoğun ilgi ve büyük bir coşkuyla karşılandılar.

Çaturoğlu, Davutlar köyünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Ereğli’mize ve Zonguldak’ımıza çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Tam 30 gündür Zonguldak’ın her yerinde çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Çünkü partimiz gerçekten büyük hizmetler yaptı. Sağlık, eğitim, sosyal hizmetler ve ulaştırma gibi birçok alanla önemli hizmetler yapıldı. Biz, arkadaşlarımızla birlikte sizlerden destek bekliyoruz. Bizi öyle güçlü gönderin ki biz bu gücü size destek ve yatırım olarak yansıtalım.

HİÇBİR ZAMAN AYRIM YAPMADIM

Ben, Faruk Çaturoğlu kardeşiniz olarak 2 dönem Alaplı Belediye Başkanlığı yaptım. Belediye Meclis Üyeliği yaptım. Teşkilatımızın her kademesinde ve sivil toplum kuruluşlarında görevler aldım. Belediye Başkanlığım döneminde de hiç ayrım yapmaksızın Ereğli’nin köylerine de yardımlar yaptım. Çakıl ocağımız vardı, yollar için çakıl gönderdik; camiler sıvanacaktı, kum gönderdik; yangınlar oldu, sınır ayrımı yapmaksızın itfaiye aracımızı gönderdik; kuraklık oldu, su tankerlerimizle su gönderdik; kışın yollar kapandı, Köy Hizmetlerinin araçlarının yetersiz kaldığı yerlere kendi araçlarımızı gönderdik. Alaplı demedik, Ereğli demedik; Kozlu’ya, Akçakoca’ya kadar bütün köylerimize elimizden geldiğince yardımlar yapmaya çalıştık.

MUHTARLARIMIZLA KOL KOLA ÇALIŞACAĞIZ

Değerli oylarınızla bizi Milletvekili olarak görevlendirdiğiniz takdirde, biz yine hem Zonguldak’ın köylerine hem çevre köylerimize, Ereğli’mize ve Zonguldak’ımıza inşallah çok güzel hizmetler yapacağız. Benim referanslarım, şu anda görevde olan ve olmayan çok kıymetli muhtar arkadaşlarımdır. Bütün muhtarlarımızla kol kola çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, 7 Haziran seçimlerimizin köyümüze, Ereğli’mize, Zonguldak’ımıza, Türkiye’mize ve tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ederken; ben ve diğer aday arkadaşlarımı siz değerli beyefendilere ve hanımefendilere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.”

Çaturoğlu'nun renkli görüntülere sahne olan ziyaretlerinde vatandaşlar siyasi partilerin vaatlerini ve reklam filmlerini de kendi üslubuyla yorumladılar. Çaturoğlu'nu alkışlayan vatandaşlar, "Biz Milletçe AK Parti'nin ancak hizmetlerini ve adaylarını alkışlarız. Bu millet kendine hizmet edeni unutmaz" diyerek desteklerini gösterdiler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler