AnaSayfa > Siyaset > CHP SANDIK GÖREVLİLERİ TOPLANDI

CHP SANDIK GÖREVLİLERİ TOPLANDI

CHP Ereğli İlçe Örgütünün organizasyonunda sandık görevlileri, Milletvekili Adayları Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz ile bir araya geldiler.

05.Eylül.2015 Cumartesi 20:54
A A

CHP Kdz. Ereğli ilçe Örgütü 7 Haziran Milletvekili Genel seçimlerinde sandıklarda görevlendirilen üyelerine çok yönlü bilgi vererek, sandık kontrolünü tam olarak sağlama yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

CHP’li sandık görevlilerini sabah kahvaltısında biraraya getiren CHP ilçe örgütünün etkinliğine Milletvekili Adayları Ünal Demirtaş ile Deniz Yavuzyılmaz da katıldılar. Deniz Yavuzyılmaz burada yaptığı konuşmada, bir oyun bile önemine dikkat çekerken mutlaka ve mutlaka sandıklara sahip çıkılmasını ve herhangi bir şekilde asla sandık başının terk edilmemesini istedi. Yavuzyılmaz, sandık görevlilerinin evden sandviç yaparak ayran götürerek sandığa gitmesini ve sigara içmek için olsa bile sandık başlarından ayrılmamak gerektiğini, herhangi bir olumsuz durumda ise yetkililere ulaşılmadığı takdirde sandığın üzerine oturularak beklenilmesi gerektiğini söyledi. Demirtaş da aynı konuya dikkat çekerek, bugünden itibaren her sandık görevlisinin oy kullanacak 250 kişiyi tek tek gezerek tanışmasını ve hazırlanan broşürleri dağıtmasını istedi. 

CHP Milletvekili adayları daha sonra sandık görevlileriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu