AnaSayfa > Siyaset > CANDAN, TEŞEKKÜR TURLARINDA..

CANDAN, TEŞEKKÜR TURLARINDA..

Yeni dönemde aday gösterilmeyen Millevekili Ercan Candan, bugün Ereğli'ye gelerek STK'lara teşekkür ziyareti yaptı. Candan'ın, geçtiğimiz gün AK Parti seçim ekibinin ziyaretini engellemek için kahvehaneleri kapatan Pınarcık köyü Muhtarına da teşekkür ziyaretinde bulunması manidar karşılanırken, 7 Haziran'da Pınarcık köyünden AK Parti'ye ne kadar oy çıkacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

05.Ağustos.2015 Çarşamba 23:58
A A

Yeni dönemde AK Parti'de aday gösterilmeyen Milletvekili Ercan Candan, bugün Ereğli'ye gelerek Sivil Toplum Örgütlerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Candan, ziyaretlere ilişkin fotoğrafları ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Candan, ziyaretlerine ilişkin şu açıklamayı yaptı; 'Değerli Hemşehrilerim; Bugün Karadeniz Ereğli'de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik, hemşehrilerimizle buluştuk. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretimde sıcak karşılama yapan yöneticilerimiz bizim bu kente faydalı olduğumuzu belirttiler, çok memnun oldum. Özellikle Kaymakam İbrahim Çay'ı ziyaretim sırasında baştan aşağıya 4 yılda neler yaptık bir özetini çıkardı, bende şaşırdım. Yolda yürürken hemşehrilerimin sıcak karşılamaları, "Ercan Hocam" diyerek elimi sıkmak için yanıma gelmeleri, sevgi gösterisinde bulundukları için teşekkür ediyorum. Demek ki bu şehirde güzel iz bırakmışız, gönülleri fethetmişiz. Biz hizmet etmek için geldik, hizmetimizin akabinde de vatandaşlarımızın gönlünü kazandığımızı görmüş olmam bana yetti. Bu can bu tende olduğu müddetçe, benim Ereğli sevdam hiç bitmeyecek. Bu şarkı burada bitmez'

MANİDAR ZİYARET (Mİ?)

Candan, akşam saatlerinde ise Pınarcık Köyü Muhtarının verdiği yemeğe katılarak kendisine teşekkür etti. Bu ziyaret ise AK Parti'de oldukça manidar karşılandı. Bilindiği gibi, AK Parti seçim ekibinin geçtiğimiz günlerde Pınarcık köyüne yapacağı ziyareti engellemek için köy muhtarının kahvehaneleri erkenden kapattırdığı Candan'a yakın haber sitelerinde konu edilmişti.

Candan'ın bu teşekkür ziyareti karşısında Pınarcık köyünden AK Parti'ye ne kadar oy çıkacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Ercan Candan'a ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyeleri yakın arkadaşı Reşat Latif başta olmak üzere HalilBozkuş, Eyüp Karaarslan ve Sezai Meriç, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı ve Kazım Beceren ile eski AK Parti İlçe yöneticileri eşlik etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu