AnaSayfa > Siyaset > FARUK ÇATUROĞLU'NUN POSBIYIK ZİYARETİNDE, NELER KONUŞULDU?

FARUK ÇATUROĞLU'NUN POSBIYIK ZİYARETİNDE, NELER KONUŞULDU?

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Bşkanı Fatih Çakır ile birlikte önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

05.Ağustos.2015 Çarşamba 18:49
A A

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Bşkanı Fatih Çakır ile birlikte 20 yıl Ereğli'ye Belediye Başkanı olarak hizmet eden ve CHP'den Milletvekili aday adayı olan Halil Posbıyık’ı bugün ofisinde ziyaret etti.

Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık'ın da yer aldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti ve taraflar birbirilerinden övgüyle bahsettiler.

Çaturoğlu'nun, seçim listelerinde Posbıyıkile karşı karşıya gelmemiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söylemesi Posbıyık'ı kahkahaya boğdu. Kendisininde Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Posbıyık ile çok iyi ilişkiler kurduklarını anlatan Çaturoğlu, 'Bu bölgeye önemli hizmetler vermiş ve eserleri bulunan birisi olarak sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Siz bu bölgenin kanaat önderisiniz. Bölgemiz adına yapacağımız hizmetlerde sizlerinde kanatlarini alarak Ankara'da hep birlikte el ele vereceğimiziden şüphem yok" dedi.

Halil Posbıyık da, kendisinin CHP üyesi bir siyasetçi olmasına karşın bu ziyaretten memnunluk duyduğunu dile getirerek; "Faruk beyle Belediye başkanlığında olsun sonraki dönemlerinde olsun samimi dostluklar kurduk. Her vatandaşımız inanıyorum ki, Faruk Çaturoğlu’nun kapısını rahatça çalıp açabilirler. Sorunlarına karşılık bulabilirler. Saygıda kusur etmeyen, değerli bir ilçe Başkanınız var. Sizlere başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu