AnaSayfa > Siyaset > ÇATUROĞLU, FARKINI ORTAYA KOYDU.. SOLUĞU TEŞKİLATLARDA ALDI

ÇATUROĞLU, FARKINI ORTAYA KOYDU.. SOLUĞU TEŞKİLATLARDA ALDI

AK Parti'de Adaylığı açıklanan Faruk Çaturoğlu, dün akşam soluğu teşkilatlarda alarak farkını ortaya koydu. Çaturoğlu, AK Partide öne çıkan 'teşkilat kültürünü' özümsemiş biri olarak da yaptığı bu hareketle partililerden tam not aldı..

04.Ağustos.2015 Salı 12:57
A A

AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile bazı Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından alkış ve ıslıklarla karşılanan Çaturoğlu; burada yaptığı konuşmasında, “Heyecan bittiği zaman hayat biter” dedi. 

ÇAKIR: “ADAYIMIZIN EMRİNDEYİZ”
Çaturoğlu’nun ziyaretinde ilk konuşmayı AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır yaptı. Konuşmasına, Aday Adaylığı süreci hakkında kısa bir bilgi vererek başlayan Çakır, şunları söyledi: “Bugün 7 Nisan. Saat 17 itibariyle de Adaylarımız açıklandı. Bu seçim, Türkiye açısından kader seçimidir. Genel Merkezimiz ince eledi, sık dokudu, bütün Aday Adaylarımızı değerlendirdi. Takdirlerini bu yönde kullandılar. Biz İlçe Teşkilatı olarak Genel Merkezimizin ve Adaylarımızın emrindeyiz. Çıtayı en yükseğe taşıma adına gayret göstereceğiz. Çok kıymetli Milletvekilimiz Ercan Candan da dahil olmak üzere tüm Aday Adaylarımız bizimdir. Herkesin burada bir emeği, izi var. Bunların üzerine kat atmaya, çıtayı yükseltmeye birlikte çalışacağız. Milletvekili adayımıza ve beraberindekilere hoş geldiniz diyorum. Biz kendisinin emrindeyiz.” Çakır’ın ardından konuşan Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu da “Heyecan bittiği zaman hayat biter” dedi.

ÇATUROĞLU: “HEP BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ”
Heyecanın, insanı motive eden bir duygu olduğunu ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti: “Heyecanın her zaman olması lazım. Bizde de her zaman heyecan olur. Bizim de duygulandığımız anlar oluyor. Bugün de onlardan birini yaşıyoruz. Ben öncelikle Milletvekili listesine girmemde katkısı olan bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onların emeği zayii olmadı. Bu süreç, gerçekten temayül sonuçlarına da itibar edilen bir Adaylık süreci oldu. Partimiz bir ilki ortaya koydu, sivil toplum kuruluşlarını da bu sürece kattı. CHP’li bir Belediye Başkanı arkadaşımız, aynı zamanda spor kulübü başkanı, temayüle katıldı, bize oy kullandı. Gerçekten emeğe saygı gösterildi, diye düşünüyorum. Tabii sadece Zonguldak Teşkilatlarımız değil, Alt Komisyon, Ara Komisyon ve Üst Komisyon üyelerine de teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, bizi çalışma arkadaşı olarak listelerde seçilecek bir yerden aday göstermesinden dolayı müteşekkiriz, teşekkür ediyoruz. En kalbi şükranlarımızı arz ediyoruz Sayın Başbakanımıza. Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız ve halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bugün saat 17’ye kadar, listede var mıyız, yok muyuz hiçbir bilgi alamadık. Bazı arkadaşlarımız bizden çok daha önce öğrendiler, ben buna eminim. Böyle bir süreç yaşadık. 2007 yılında da Aday Adayı olmuştum. Çok çaba sarf etmiştik o zaman. Nasip bugüneymiş. Ereğli ve Alaplı’nın birlik ve beraberliği hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek. Zonguldak’ta bu güne kadar yapılamayanların daha fazla yapılabilmesi için hep beraber mücadele edeceğiz.”

AK Parti Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Demiray ve Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Muharrem Erdem de AK Parti Ereğli Teşkilatına gelerek Çaturoğlu'nu kutladı.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu