AnaSayfa > Siyaset > 'MİLLİ İTTİFAK' ADAYLARININ EREĞLİ TURU..

'MİLLİ İTTİFAK' ADAYLARININ EREĞLİ TURU..

Saadet ve Büyük Birlik Partisinin oluşturduğu 'Milli İttifak' adayları Ereğli'de seçim turu yaptılar.

09.Mayıs.2015 Cumartesi 21:05
A A

Milli İttifak adaylarının Ereğli'deki seçim çalışmasına ilişkin Saadet Partisi İlçe Başkanı Gökhan Göktaş şu açıklamayı yaptı;

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi (Milli İttifak) millet vekili adayları Yusuf ÇETİN, Ahmet ÇOLAK, avukat Derya ÖZMEKİK ve Abdullah GÜNAYDIN yanlarında BP ve SP ilçe başkanları, ilçe ve seçim Karargah yöneticileri ve kalabalık gurup halinde bugün Ereğli'mizde çok yoğun çeşitli gezi ve ziyaret programlarına katıldılar.
Sabah 10 da Kaymakam sayın İbrahim Çay' ı ziyaretle başlayan program, emniyet müdürü Timur ÖZGEN ziyaretiyle devam etti. Her iki ziyarette de; kanunlara ve birbirlerine saygılı, güzel bir seçim geçirilmesi ve memleketimiz için herşeyin hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.
Milli ittifak adayları secim çalışmalarına mülki amir, emniyet müdürü ve belediye başkanı ziyaretleriyle başlama geleneğini bozmadıkları için adaylar emniyet müdürlüğü ziyaretinden hemen sonra Belediye Başkanı Dr. Hüseyin UYSAL'ı ziyarete gittiler.

Emniyet müdürlüğü ile belediye arasında yol boyu esnafı da ziyaret eden adaylar daha sonra kermeste oturup vatandaşlarla sohbet ettiler. İttifak adaylarına ilgi büyüktü. Genel olarak vatandaş ve esnaflardan adaylara söylenen iyi gittikleri ama çok çalışmaları gerektiği, ittifakın baraj sorunu olmadığı, hala Erbakan Hocanın verdiği zamlarla halkın ayakta durduğu, mevcut iktidarın hiç fabrika kurmadığı belirtildi.

Belediye ziyaretinde sayın UYSAL bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür edip, adaylara başarılar diledi. Adaylar da başkana kendilerini kabul edip, güleryüzle kendilerini karşıladıkları için teşekkür ettiler.

Daha sonra Anadolu Hastanesine giden adaylar Hastanenin Genel Müdürü Şahin Elçi ve Baş Hekimi Ercan Yalçın' ı ziyaret ettiler. Çok sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ülkenin yaşadığı sorunlardan çıkışın ancak Milli İttifakla gerçebileceği adaylar tarafından örneklerle anlatıldı. Özellikle de sağlıktaki sorunlar konuşuldu. Adaylar başhekim ve genel müdürle birlikte tek tek bütün personeli gezip başarılar dilediler, tüm hastaları ziyaret edip gecmiş olsun dileklerinde bulunan adayları genel müdür Şahin ELÇİ bey kapıya kadar uğurladı.

Hastaneden ayrılan adaylar Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gittiler. Burada özellikke de esnafın sorunları ve ekonomik sorunkar ile çözüm yolları konuşuldu. Oda yöneticilerinin de bulunduğu ziyaret sonrası oda başkanı sayın Hikmet TEZEL büyük bir nezaketle adayları dışarıya kadar uğurlayıp tek tem tüm konuklara başarılar diledi.

Yapacağımız iş çok, bize durmak yok diyen Milli İttifak adayları Türk Metal Sendikasına ziyarete gittiler. Ziyarette oda başkanı Yusuf Ziya ODABAŞ seçimle ilgili kendileri üzerinden dedikodular çıktığını, bunların doğru olmadığını, bir yeri destekleyecek olurlarsa bunu iyice gözlemleyip açıklayacaklarını belirtti. Milli İttifak adayı Yusuf ÇETİN burada yaptığı konuşmada rahmetli Ervakan Hocamızın işçiye ve sendikaya verdiği önemden bahsederjen, REFAH-YOL döneminde TTK işçisine verilen zammın sendikanın istediğinden çok fazla olduğunu, Eşel Mobil sistemini ilk Erbakan Hocanın öğretip, uyguladığını ve bu sistemle işçilerin enflasyona ezdirilmediğini, başta işçiler olmak üzere tüm çalışanların ancak Milli İttifak iktidarıyla rahat edebileceğini belirtti.

Hemen sonrasında TSO ya ziyarete giden adaylar burada da Ereğli'nin mevcut problemleri ve çözüm yolları üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Adaylar burada da gördükleri sıcak ilgiye teşekkür edip Şöförler Odasına gittiler. Oda başkanı sayın Cevdet CİVELEK ile başkan yardımcısı Ahmet KÜÇÜK beyler bu ittifakın ülke için çok hayırlı olduğunu, çok çalışmaları gerektiğini belirttiler.

Dur durak bilmeyen İttifak adayları Müsiad Ereğli Şubesini ziyaret ettiler. Müsiadın kuruluşunda merhum Erbakan hocamız ve Milli Görüş ün rolü, BBP genel başkanı şehit Muhsin YAZICIOĞLU ile SP eski genel Başkanı Recai KUTAN'ın Müsuada verdiği önem, mevcut ekonomik durum üzerine sohbet edildi. Ziyarette eski Müsuad Şube Başkanı Yusuf KARAOĞLU ike Ereğlinin en tanınmış siyaset adamı ve esnaflarından sayın Şinasi BOZKURT, ERDEMİR in kuruluş sürecini, satılış sürecini ve merhum Muhsin YAZICIOĞLU ile ilgili duygusal bir anıyı anlattılar. Ziyaret sonrası Müsiad Şube Başkanı sayın İbrahim SEZER ziyaretçilere dernek olarak hazırlattıkları kitap ve çalışmalardan hediye edip adaylara başarılar diledi.
Bu yoğun temponun ardından Milli İttifak adayları Zonguldak Merkezde Zonguldak Sporla ilgili bir programa katılmak üzere Ereğli'den ayrıldılar.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler