AnaSayfa > Güncel > Sahilde Bebek Bakım Kabini Hizmete Açıldı

Sahilde Bebek Bakım Kabini Hizmete Açıldı

Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle sahile yapılan ‘Bebek Emzirme Kabini’ halkın kullanımına açıldı.

09.Temmuz.2019 Salı 16:23
A A

Kdz. Ereğli’nin çekim merkezi olan ve çevre illerden de günlük ziyaretçilerin geldiği sahil bandında ‘Bebek Bakım Kabini’ açıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle hazırlanan kabin, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, belediye başkan yardımcıları, Kent Konseyi yönetimi ve bir çok vatandaşın katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bebek Bakım Kabini’nin Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyerek “Olması gereken bir işti. 2014 seçimlerinden önce de böyle bir projemiz vardı. Bu projeyi gerçekleştirmek istiyorduk ancak seçimleri kaybedince bu emelimize ulaşamadık. Bu dönem bunu mutlaka yapmamız lazım diyorduk. Çünkü kadınlardan şikayetler geliyordu. Çocuklara bakım için, emzirmek için bir yere ihtiyacımız var diyorlardı. Bu dönem yeni oluşan Kent Konseyi yönetimine ve başkanına söyledik. Biz destek verelim, siz de öncülük yapın dedik. Ereğli’de sahile gezmeye gelen, köyden kırsaldan gelen insanlar zaman zaman çocuklar için buna ihtiyaç duyuyorlardı. Son zamanlarda yapılan en iyi bebek kabinlerinden biri. İstanbul’dan getirttik. Çok kullanışlı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay da, Kent Konseyi olarak önemli projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi;

“Kdz. Ereğli Belediyesi’nin destekleriyle, Kent Konseyi yönetimi ve komisyonlarının proje çalışmaları devam ediyor, bu projenin gerçekleşmesinde öneri olarak katkıda bulunan başkan yardımcımız Derya hanıma teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz birçok projeden bazılarını basına yansıtmadık. Akçakoca’da yaşanan sel felaketinde kırsal bölgelere eşya ve giyim yardımında bulunduk. Bunların içerisinde Çaylıoğlu ve birçok köy yer alıyor. Buralara mobilya ve diğer eşya yardımında bulunduk. Tekerlekli sandalye ve gıda yardımlarında bulunduk. Katkıları için bölgemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına, iş insanlarımıza derneklerimize teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyemiz Naciye Tozkoparan çeşitli belediyelerden akülü ve tekerlekli sandalye desteği aldı, fiziksel engelli kardeşlerimizle paylaştık kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Gebze’deki fabrikalardan okullarımız için hibe boya temin ettik. Bu çalışmaları yaparken desteklerini bizlerden esirgemeyen efsane Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a teşekkür ediyoruz.”

Sahilde vakit geçiren annelerin bebeklerini emzirebilecekleri, bebeklerin ihtiyaçlarını giderebilecekleri kabinde bebek bezleri de hazır bulunuyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu