AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ SPOR ETKİNLİKLERİ VE KONSER ŞÖLENİNE HAZIR..

KDZ.EREĞLİ SPOR ETKİNLİKLERİ VE KONSER ŞÖLENİNE HAZIR..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 6-7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak Spor Organizasyonlarına ilişkin olarak düzenlediği basın toplantısında tüm bölge halkını etkinliklere davet etti.

05.Temmuz.2018 Perşembe 13:50
A A

 

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Kdz.Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği - Yelken İhtisas Kulübü ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliği ile düzenleneceği ve yarın (06.07.2018 Cuma) başlayacak etkinliklere ilişkin olarak açıklama yapan Başkan Uysal, “Etkinliklerimiz Turizm çalışmalarımızın bir parçası. Amacımız İlçemizin tanıtımı. Gerek bisiklet turlarımız gerek yelken yarışlarımız gerekse Açık Su Yüzme Yarışı ile ilçemizin tanıtımını ve bugüne kadar sadece seyrettiğimiz, yaşayamadığımız denizimizi de Turizme kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.
Uysal, “Gerek 3 gün süreyle bir çok branşta düzenlenecek etkinlikler, gerekse 7 Temmuz Cumartesi saat 21.30’da Erdemir Ofis Yolu üzerinde ünlü sanatçı Simge’nin vereceği konsere tüm halkımız davetlidir ”şeklinde konuştu.
Basın toplantısında konuşan Kdz.Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği Başkan Yardımcısı Nevzat Akkoç, 42 ayrı ilden 250 bisikletçinin Göktepe Altı Plajı’nda (Eski Kantar) bölgesinde 6-7-8 Temmuz tarihlerinde kamp kuracağını ve 3 gün boyunca 3 farklı güzergah üzerinde bisiklet turları düzenleneceğini söyledi.
İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özer’de açıklamada Eski Bakanlarımızdan Esat Kıratlıoğlu, Kürşad Tüzmen gibi isimlerin de yer alacağı organizasyon kapsamında Amfi Tiyatro alanından başlayacak 1500 ve 3000 metre yüzme yarışlarına Ulusal ve Uluslar arası düzeyde 250 sporcunun katılımı ile Açık Su Yüzme Yarışının Ereğli’de gerçekleşeceğini söyledi.
Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıcısı Sezai Çimenoğlu da, geçtiğimiz aylarda yaşanan fırtınada hasar gören kulüplerinin yeniden faaliyete geçmesi konusundaki desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında ,Amatör Denizciler Derneği (DADD) işbirliği ile 7-8 Temmuz tarihlerinde Polisevi Yelken İhtisas Kulübü’nde Yelken- Rüzgar Sörfü ve Yelkenli Yatların gösteri yapacağı etkinlikler düzenleneceğini belirti.
Basın toplantısında konuşan İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş’de etkinliklerin Ereğli’de yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kdz.Ereğli Belediyesi 6-7-8 Temmuz 2018
Spor Organizasyonları Programı:
PROGRAM
6 Temmuz 2018 CUMA
Saat 09.30 Kdz.Ereğli Bisiklet Turu Açılış Töreni
Yer: GÖKTEPE ALTI-ESKİ KANTAR
Saat 19.00 Stüdyo 123 Ritim Gösterisi
Saat 20.00 İstanbul School Of Samba- Samba Perküsyon Show
Saat 20:30 Kdz.Ereğli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi
Saat 21.00 Konser- MARS GRUBU
Yer: AMFİ TİYATRO

7 Temmuz 2018 CUMARTESİ
Saat 11:00 Yelken ve Windsurf Yarışları
Yer: Yelken İhtisas Kulübü
Saat 18.00 Ödül Töreni
Yer: Yelken İhtisas Kulübü
Saat 21.00 Konser – Sedef ERGİN
Saat 21.30 Konser – SİMGE
Yer: ERDEMİR OFİS YOLU SAHNE

8 Temmuz 2018 PAZAR
Saat 10.00 Kdz. Ereğli Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışı
Saat 12.30 Plaket ve Ödül Töreni
İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü
Yer: AMFİ TİYATRO
Saat 12:00 Yelkenli Yat Gösterileri
Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği (DADD) ve
Ereğli Yelken ihtisas Kulübü
Yer: YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler