AnaSayfa > Güncel > PROTOKOL EŞLERİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET..

PROTOKOL EŞLERİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET..

Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, beraberinde kaymakam ve belediye başkanlarının eşleriyle şehit ailelerini ziyaret etti.

01.Kasım.2017 Çarşamba 16:43
A A

Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, hain terör örgütünün Kayseri’deki bombalı saldırısında şehit olan Er Kenan Döngel ile Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Kader Acar’ın ailelerini ziyaret etti. Şehitlerimizin yakınlarına taziyelerini ileterek, acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Neriman Kaban, devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirterek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Ziyarete; Devrek Kaymakamı Yakup Güney’in eşi Serap Güney, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’nin eşi Fatmagül Keçeli, Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan’ın eşi Şerife Özarslan, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın eşi Özlem Karakaya, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun eşi Fatma Madenoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal da katılarak, aynı duyguları ifade ettiler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu