AnaSayfa > Güncel > TÜRKİYE'DE İLK VE TEK..

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın köy ve mahalle muhtarlarına tahsis ettiği, bin 500 m2 alana sahip içerisinde 31 mahalle muhtarının her birine ait çalışma masaları ve birimleri, belde ve köy muhtarlarının kullandığı ayrı bir hizmet odası, köy muhtarları için evlendirme odası, lokal, toplantı odası, çay ocağı, WC ve mescit ile Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan "Muhtarlar Derneği Yeni Hizmet Binası ve Lokali" törenle açıldı.. Uysal, yeni tesis de muhtarlara birde iftar verdi..

06.Ekim.2017 Cuma 15:56
A A

Ereğli muhtarlar Derneği hizmet binası ve Lokali düzenlenen tören ile açıldı.

Törene; AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP Ereğli ilçe başkanı Sertan Ocakçı, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda muhtar Ereğli Belediyesi tarafından tahsis edilen hizmet ve lokal binası açılışına katıldı.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti.

Kılıç, "Bin 500 metrekare kapalı alana sahip bir mekanda hizmet vereceğiz. Muhtarlarımız vatandaşa kaliteli ortamda sağlıklı bir şekilde hizmet verecek. Burası Türkiye de ilk ve tek" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, "Göreve geldiğimizden beri eserler koymaya başladık. Kalıcı izlerimizden biri gazilerimize yer tahsis ettik, Kızılay’a yer tahsis ettik, Muhtarlarımıza da güzel bir yer kazandırdık, söz verdik yerine getirdik. Burası bir okul. Sadece muhtarların buluştuğu yer değil burası. Burayı ziyaret edip Muhtarlarımızın derdini dinleyeceğiz. Birlik ve beraberliğin kardeşliğin artarak devam edeceğine inanıyorum.

Bugün Gaziler Derneği, Kızılay ve Yeşilay’dan sonra, belediye meclisimizin onayıyla Muhtarlar Derneğimize tahsis ettiğimiz “Yeni Hizmet Binası”nın açılışı yapmanın mutluluğunu yaşadık. Kapladığı bin 500 m2 lik alan, bünyesinde barındırdığı 31 mahalle muhtarımızın her birine ait çalışma masaları ve birimleri, Belde ve köy muhtarlarının kullandığı ayrı bir hizmet odası, köy muhtarları için evlendirme odası, lokal, toplantı Odası, çay ocağı ,WC ve mescit ile Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan Muhtarlar Derneği Yeni Binası, tüm muhtarlarımız ve İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yeni hizmet binası ve lokalin hayırlı olmasını temenni ederek, "Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı çok seviyor. Muhtarlarımızı ağırlıyor müjdeler veriyor. Biz kentte ne var ise köyde de olması için çalışıyoruz. Bu doğrultuda önemli aşamalar kaydediyoruz. Göreve geldiğimizde muhtarlar 97 lira alıyorlardı, 1.406 net liraya çıkardık. Primi ödeyemiyoruz dediler 4B sigortalıya çevirdik. Özlük haklarını iyileştirdik. Her şeyi yaptık mı Hayır, hepsini daha iyi yapacağız" dedi.

UYSAL İFTAR VERDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni hizmet binası ve lokalin açılışının yapıldığı gün akşamı burada köy ve mahalle muhtarlarına bir iftar verdi. Başkan uysal, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu