AnaSayfa > Güncel > MADEN ŞEHİDİ AİLELERİYLE İFTAR..

MADEN ŞEHİDİ AİLELERİYLE İFTAR..

Kdz.Ereğli Belediyesi düzenlediği açık hava halk iftarları sofrasında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçedeki Maden şehidi aileleri ve Maden Şehitleri Derneğini ile vatandaşları iftar sofrasında ağırladı.

06.Ağustos.2017 Pazar 12:18
A A

Kdz.Ereğli Belediyesinin Yaşlılar Gençler evindeki açık hava halk iftarları, yoğun katılımla sürüyor.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki siyasi parti ilçe başkanlarına verilen davetin ardından dün akşam da Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Maden Şehidi aileleri ve Maden Şehitleri Derneğinin yöneticileri ile Kdz.Ereğli halkını iftar sofrasında ağırladı.
Başkan Uysal yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında, iftar soframız paylaştıkça bereketleniyor..Bu akşam da Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu, Maden Şehitleri Derneği yöneticileri ve Maden Şehitlerimizin aileleri ve halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum, katılımlarınız için de teşekkür ediyorum” dedi.
İftar davetinde Belediye hocaları tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi. Başkan Hüseyin Uysal, halk iftarının ardından Erol İnşaat sahibi Erol Çivici'nin iftar daveti ve anahtar teslim töreni ile Turkuaz Sanat Grubunun iftar davetine katıldı ve tüm sanatseverleri birlik ve beraberlikleri için kutladı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu