AnaSayfa > Güncel > BU KEZDE PARK BAHÇELER İŞÇİLERİYLE..

BU KEZDE PARK BAHÇELER İŞÇİLERİYLE..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Fen İşleri, su Kanalizasyon, Ulaşım ve Temizlik İşçilerinden sonra bu kezde Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi..

04.Temmuz.2017 Salı 14:17
A A

Geçtiğimiz hafta önce Belen’deki Yeni Şantiye’de, Fen İşleri, Ulaştırma ve Su-Kanalizasyon Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra, Temizlik İşleri şantiyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, bugünkü mesaisine de Park Bahçeler Müdürlüğü’nde başladı.

Park ve Bahçeler Müdürü Etem Özdemir ve Müdürlük çalışanları ile kahvaltı yapan Başkan Uysal’a, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar ve Atilla Bulak’da eşlik etti.

Müdürlük çalışanları ile bir süre sohbet eden Uysal, “Sizlerin çalışmalarından son derece memnunun. Güzel ilçemizin daha güzel olması için ortaya koyduğunuz özveri ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu