AnaSayfa > Güncel > HALEP ORDAYSA, ARŞIN BURDA!..

HALEP ORDAYSA, ARŞIN BURDA!..

Kdz.Ereğli Belediyesinin Halep için başlattığı yardım kampanyasına Ereğli halkı yoğun ilgi gösteriyor. Şuana kadar toplanan yardımların ayrıştırma-paketleme işlemlerini yerinde denetleyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Kampanyada son 3 güne girdik. Halkımıza duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum. Son 3 günde de yardımlarını artırarak sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

01.Nisan.2017 Cumartesi 16:51
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından ‘Halep’e elini uzat’ adıyla 28 Aralık tarihinde başlatılan yardım kampanyasına Kdz.Ereğli halkı yoğun ilgi gösteriyor.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye başkan yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile birlikte, bugüne kadar toplanan yardımların ayrıştırma-paketleme işlemlerini yerinde denetleyerek Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kampanyada son 3 güne girilirken Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli halkına duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.
“Halep’te yaşananlara duyarsız kalamazdık” diyen Başkan Uysal; “Bu konuda toplumun her kesimine yaptığımız çağrı karşılık buldu. Belediyemiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla birlikte el ele verdik, Halep için topyekûn yardım seferberliği başlattık” dedi.

“KÖYLERDEN, ÇEVRE İLÇELERDEN ARAYANLAR OLUYOR”
Her gün 2 araçla kesintisiz olarak ayni yardımları topladıklarını belirten Başkan Uysal; “Gıda ve giysi yardımlarını ayrı ayrı görevli arkadaşlarımız topluyor. 2 aracımız boş durmuyor, çevre ilçelerden, hatta köylerden arayanlar var. Öğrencilerimiz gelip harçlıklarını vererek nakdi yardımlarıyla kampanyaya destek oluyorlar. Her kesimden yoğun bir ilgi var. Son 3 güne girdik kampanyamızda. Görevli arkadaşlarımız giyim yardımlarını kadın-erkek-çocuk olmak üzere cinslerine göre ayırıyorlar, sonra paketleme yapıp tırlara yüklenmek üzere hazır hale getiriyoruz. Gıda yardımlarımızı da ayrı bir yerde topluyoruz” dedi.
Devam eden kampanya hakkında bilgi almak için Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 333 13 41/42/43 numaralı telefonları aranabilecek.
Nakdi yardımlar ise Vakıflar Bankası’nın TR30 0001 5001 5800 7305 3485 68 İban numaralı hesabına yapılabilecek.Kampanya, 6 Ocak Cuma günü sona erecek ve toplanan yardımlar Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi Halep’lilere ulaştırılacak.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu