AnaSayfa > Güncel > SON GÖREV..

SON GÖREV..

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar'ın annesi Zehra Ağlar ve Ereğli eşrafından Mehmet Balıkçı toprağa verildi.

03.Şubat.2017 Cuma 18:22
A A

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar’ın annesi Zehra Ağlar ve Ereğli eşrafından Tamer Balıkçı’nın babası Mehmet Balıkçı, Bozhane Camii’nde ikindi namazına müteakip Kestaneci Mahallesindeki aile mezarlığı ve şehir mezarlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Bozhane Camii’nde düzenlenen törene CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Belediye Meclis üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Şube Müdürleri, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, STK başkanları ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Ağlar ve Balıkçı aileleri katıldı.

Haberci Ailesi olarak merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu