AnaSayfa > Güncel > ŞAMPİYONAYA HAZIRLANAN KIZ FUTBOL TAKIMINA, YÖNETİMDEN DESTEK GELDİ..

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANAN KIZ FUTBOL TAKIMINA, YÖNETİMDEN DESTEK GELDİ..

Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan Futbol takımı, Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonası 1.grup maçlarına hazırlanıyor. Belediyespor yöneticileri, maçlar öncesi son antrenmanı takip ederek oyunculara başarı diledi.

12.Temmuz.2016 Salı 9:13
A A

2016 Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 1.grup maçları 13 Temmuz Çarşamba günü, 2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. Grup maçları 23 Temmuz Cumartesi günü start alıyor.
Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, gruplarında şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor. Çarşamba günü Kozlu stadında Sinop Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Kdz.Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol takımı, son antrenmanını Beyçayırı stadında yaptı.

YÖNETİMDEN DESTEK
Kdz.Ereğli Belediyespor As Başkanı Hasan Pınarcık ile Bayan Futbol Takımı sorumlusu Tayfun Özcan, Antranör Necat Bakan önderliğinde yapılan son antrenmanı takip etti.
Bayan Futbol Takımı oyuncularına bir açıklama yapan As Başkan Hasan Pınarcık, kulüp başkanı Hüseyin Uysal’ın Çarşamba günü başlayacak grup maçlarında takıma başarılar dilediğini ileterek; “Kulübümüzde yeni bir yönetim oluştu. Bu dönem, yönetim olarak sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Grup maçlarında beklediğimiz başarıyı yakalayacağınızdan şüphemiz yok. Yönetim olarak çıkacağınız maçlarda sizlere başarılar diliyoruz” dedi.
Bayan Futbol Takımı sorumlusu Tayfun Özcan da, takıma güvendiklerinin mesajını verdi. Yönetim, antrenman sonrası oyunculara çeşitli ikramlarda bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler