AnaSayfa > Güncel > ŞAHİSMAİL KAYA'NIN BABA ACISI..

ŞAHİSMAİL KAYA'NIN BABA ACISI..

Bir dönem Ereğli'de çeşitli gazetelerde ve gazetemizde görev alan şimdilerde Almanya'da meslek hayatını sürdüren Gazeteci Dostumuz Şahismail Kaya, Kandilli'de ikamet eden babasını kaybetti.

01.Aralık.2016 Perşembe 18:44
A A

Şahismail, Bülent ve Ecevit Kaya kardeşlerin babaları Hıdır Kaya hayatını kaybetti.

Bir dönem Ereğli'de çeşitli gazete ve radyoda görev alan ve Haberci Gazetesinde de yazarlık yapan, şimdilerde ise meslsğini Almanya'da sürdüren Gazeteci dostumuz Şahismail Kaya'nın babası, Mahdut Mesuliyetli Ereğli Kömürleri İşletmesi (EKİ) Armutçuk Müessesesi’nin güvenlik servisinden emekli Hıdır Kaya, yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı.

CHP ve DSP’nin eski Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’e olan derin sevgisi ve bağlılığı ile Şahismail Kaya'dan sonra doğan ikiz çocuklarına Bülent ve Ecevit ismini koyarak o dönemlerde gazetelerde de haber olan Hıdır Kaya’nın cenazesi 13 Ocak 2016 Çarşamba günü Kandilli’deki Yayla Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından Belediye Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Haberci Ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, dostları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu