AnaSayfa > Güncel > ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU..

ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU..

Yaşlılar Gençler Evinde düzenlenen halk iftarlarında dün akşam Engelliler Derneği üyeleri ağırlandı. Başkan Uysal'ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı iftarda ev sahipliğini bayan Uysal yaptı.

06.Ekim.2016 Perşembe 10:00
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Yaşlılar Gençler Evinde düzenlenen halk iftarlarında, Şehit Ve Gazi aileleri ve muhtarların ardından Engelliler ağırlandı.
Belediyenin internet sitesinde yer alan habere göre, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve dernek üyesi engelliler ile, halkın katıldığı iftar yemeğine, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir toplantı için şehir dışında bulunması nedeniyle katılamazken, ev sahipliğini Bayan Uysal yaptı.
Başkan Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, iftar yemeği öncesi masaları tek tek gezerek engellilerle bir süre sohbet ederken, iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Atilla Bulak’da katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu