AnaSayfa > Güncel > 2.OTURUM YAPILDI..

2.OTURUM YAPILDI..

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ERDEMİR ile Türk Metal Sendikası arasında geçen 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nin ikinci oturumunun gerçekleştirildi bildirildi.

08.Eylül.2016 Perşembe 10:36
A A

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi resmi internet adresi turkmetalkdzeregli.org’da yapılan habere göre, 1 Eylül 2016 tarihinden geçerli olmak üzere yapacak sözleşme ile ilgili ikinci oturum, bugün (8 Ağustos) İstanbul’daki MESS binasında yapıldı. Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Başkanı Metin Ercan, Şube yönetim kurulu üyeleri ile MESS ve Erdemir yetkililerinin hazır bulunduğu oturumda, görüşülen 22 idari maddelerden 21 üzerinde taraflar arasında anlaşma sağlandı. 1 maddenin görüşülmesi ise ileriki toplantıya ertelendi.

Toplantıda, sözleşme görüşmelerinin üçüncü oturumunun ise 25 Ağustos 2016 tarihinde aynı Ankara’daki Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’nde yapılmasına karar verildi.

Öte yandan, birinci toplantıda 10 idari madde üzerinde anlaşma varılmasının ardından 2 toplantıda, uzlaşma sağlanan madde sayısı 31’e ulaştı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu