AnaSayfa > Güncel > ADALET BAKANI BOZDAĞ, KDZ.EREĞLİ'DE..

ADALET BAKANI BOZDAĞ, KDZ.EREĞLİ'DE..

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere önce Zonguldak’a, ardından Karadeniz Ereğli’ye geldi.

04.Eylül.2016 Pazar 18:37
A A

Sahil bulvarında Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ilçe yöneticileri, ilçe protokolü tarafından karşılanan Bakan Bozdağ, Bozhane'de Ereğli Belediyesi'ne ait sosyal tesisde çay içti, vatandaşlarla görüştü.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bakan Bozdağ’a şehri simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti. Bakan Bozdağ sahilde yaptığı kısa yürüyüş sırasında vatandaşlar ile tokalaştı, hal hatırını sordu.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Uysal, “Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı Sayın Kaymakamımız, Başsavcı Vekilimiz, başkan yardımcılarım, Belediye Meclis Üyelerimiz, bölge milletvekillerimiz ve partimizin Ereğli ve Alaplı teşkilatları ile Devrek’te karşıladık, Karadeniz Ereğli’mizdeki Belediye Sosyal Tesislerimizde ağırladık.

Vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı da bulan Sayın Bakanımın güzel şehrimin güzel insanlarına çok çok selamları var. Kendisine şehrimizi temsil eden çeşitli hediyeler takdim ettik. Sahilimizde yürüdük. Ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. İlerleyen zamanda geniş kapsamlı bir ziyaret için sözünü aldık “ dedi.

Bakan Bozdağ, Başkan Uysal, bölge milletvekilleri ve partililerce uğurlandı. Başkan Uysal daha sonra bölge milletvekilleri ve partililerle birlikte sahil turu yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu