AnaSayfa > Güncel > ÇATUROĞLU - UYSAL EL ELE, EREĞLİ İÇİN MÜCADELEYE..

ÇATUROĞLU - UYSAL EL ELE, EREĞLİ İÇİN MÜCADELEYE..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara'da Ereğli için önemli 2 kritik görüşme gerçekleştirdiler.

06.Eylül.2016 Salı 11:50
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hükümet yatırımlarının Kdz.Ereğli'ye kazandırılması noktasında girişimlerini sürdürüyor.

Yerel - Genel iktidar uyumu içerisinde Kdz.Ereğli'nin ihtiyaç duyduğu projeleri gerçekleştirmek için çabalarını sürdüren Başkan Uysal, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile birlikte dün Ankara'da Ereğli için 2 kritik görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Çaturoğlu ve Başkan Uysal, takibi gerektiren bazı projeler için Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş ve Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u makamlarında ziyaret etti.

Başkan Uysal, Ankara temasları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanı ve eski bakanlarımızdan Köksal Toptan'ı da makamında ziyaret ederek Ereğli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu