AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ, BAYRAMLAŞMADA TAM KADRO..

AK PARTİ, BAYRAMLAŞMADA TAM KADRO..

Siyasi partilerde gerçekleştirilen bayramlaşma programları yoğun ilgi gördü. AK Parti, Zonguldak genelindeki bayramlaşma törenlerine milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile teşkilat mensupları tam kadro katılırken, Ereğli AK Parti Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın konuşması katılımcılar tarafından alkış aldı.

11.Temmuz.2016 Pazartesi 10:57
A A

Ramazan Bayramı süresince siyasi partilerde bayramlaşma törenleri yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'de, teşkilat mensupları ve partililerle bayramlaşma törenleri yapıldı.

Zonguldak genelinde parti teşkilatlarında düzenlenen bayramlaşma törenlerine AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile teşkilat mensupları tam kadro katıldı.

UYSAL ALKIŞ ALDI..

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ile İl Başkanı Zeki Tosun ve İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptıkları konuşmalarla partililerin bayramlarını kutladılar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşma ise katılımcılardan alkış aldı. Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucu liderliğinde AK Parti'yi daha güzel noktalara taşınacağını belirten Uysal, ilçede devam eden yatırımlar ve yapmak istedikleri çalışmalara dair partilileri bilgilendirdi.

Uysal'ın bu konuşmaları, Milletvekilleri ve teşkilat mensupları tarafından alkışlandı.

AK Parti heyeti, Ereğli'nin ardından Alaplı ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programını da tam kadro olarak katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler